Пената призова: Измисления отбор с нашето име да го вадят от групата и да се разпускат!

"Имаше невероятни провокации спрямо г-н Ганчев и клуба", обяви Димитър Пенев

Пената призова: Измисления отбор с нашето име да го вадят от групата и да се разпускат!

 Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори пред „Тема Спорт“ по повод края на сагата с активите на фалиралото дружество.

 
„Радвам се, че цялата история с тази пуста емблема приключи. Тези 8 милиона обаче са грешни пари. Вместо да ги дадем за децата и школата… Тя, емблемата, си съществува от 1948 година. Но поне ще спрат досадните приказки, с които през последните две години се правеха някакви опити да се пречи и да се интригантства. Създаваха се невероятни провокации спрямо г-н Ганчев и ЦСКА. Да благодарим на Гриша Ганчев и на цялото ръководство, че всичко приключи, макар и за толкова много пари“, каза Пената.
 
„Сега онзи другият отбор с нашето име, който е измислен и играе във Втора лига, трябва да си свали и хвърли своята емблема. Съществуването им се обезсмисля. Те какво ще правят сега? С какви фланелки, с каква емблема и с какво име ще играят, питам аз? Много спешно трябва да се вземат мерки по този въпрос. Трябва веднага да ги извадят от Втора лига, да се разпуснат и да си прекратят съществуването като отбор. Досега фалшиво са носили името, малко като сериала „Под прикритие“. Всичко вече свърши за тях“, отсече една от най-знаковите фигури в историята на ЦСКА – Димитър Пенев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки