Сензациите в пресата: Емил Бучински си купи ВИП карта за „Армията"

Иван Диас изчезна от Лудогорец, Стоянович гледа трима изкъсо днес

Сензациите в пресата: Емил Бучински си купи ВИП карта за „Армията"

Най-интересните теми в пресата у нас днес, 13 октомври:

 

„24 часа”: Иван Диас изчезна от Лудогорец

 

Кондиционният треньор на Лудогорец Иван Диас, който беше привлечен през лятото, пропусна последните занимания на отбора. 50-годишният испанец, който дълго време е работил в гранда Атлетико (Мадрид), не се е вясвал на стадиона в Разград от около седмица, съобщиха запознати. Не е ясна причината за отсъствието му. Футболистите от Лудогорец получиха почти четиридневна почивка и първата им тренировка за седмицата е в понеделник. Само Драгош Григоре и Абел Анисе няма да излизат във ваканция. Националите на Румъния и Мадагаскар, които се възстановяват от операции, продължават без прекъсване тренировки с физиотерапевтите на отбора. Григоре, който все още няма сефте с екипа на разградчани в официален мач, вече започна и леко бягане.

 

„Тема спорт”: Емил Бучински си купи ВИП карта за „Армията"

 

Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински си закупи вчера сутринта ВИП карта за "Армията". Той посочи какви са причините да го направи. "Да, вярно е - закупих си ВИП карта, както и паркомясто. Трябва да поздравим и да благодарим на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Това е автентичното ЦСКА и няма как да има подмятания към клуба. Всички, които обичаме ЦСКА, е нужно да направим такъв жест. Моралните победители са Ганчев, Инджов и Стоичков. Редно е да бъда подкрепен от колебаещите се досега и да помогнем с каквото можем. 8 милиона са много пари", каза Бучински. Той коментира и втородивизионния тим, който носи същото име като ЦСКА. "Според мен, ако са джентълмени, редно е да махнат това име - те не са ЦСКА. Можеха да имат някакви претенции, но след като Ганчев плати и придоби емблемата, е редно те да млъкнат. Онзи отбор в никакъв случай не бива да се казва ЦСКА. За мен най-важното е да има едно ЦСКА. Пожелавам от все сърце на отбора да се върне там, където му е мястото - не просто да е първи, но и със силни изяви в Европа. Нека всички, които обичат клуба, да си вземат абонаментна карта", допълни Бучински.

 

„Тема спорт”: Стоянович гледа трима изкъсо днес

 
В днешната контрола срещу Локомотив София Славиша Стоянович ще даде шанс на играчи, които получават по-малко игрови минути до сега през сезона. Проверката на стадион "Георги Аспарухов" стартира в 17:00 часа. Ще бъде отворен само сектор А. Наставникът на сините няма да може да разчита на националните състезатели Иван Горанов, Николай Кръстев (младежи) и Холмар Ейолфсон (Исландия), който онзи ден си вкара автогол срещу Франция. Със сигурност срещата пропускат Габриел Обертан, Паулиньо и Серджиу Буш, които се оплакват от травми, но първите двама ще са готови за гостуването на Лудогорец следващата седмица. Трайно контузен е Ривалдиньо, който през тази седмица претърпя операция. По всяка вероятност Стоянович ще даде почивка и на някои от неизменните титуляри през този сезон като Милош Цветкович, Давид Яблонски и Кали Тиам. Шанс да впечатлят треньора ще получат Луи Нганиони и Луан Виана, които все още чакат официалния си дебют за сините. Двамата бяха привлечени през септември, но още не са попадали в групата за официален мач. Контролата с железничарите ще е важна за португалеца Филипе Нашименто. Той е пределно мобилизиран да докаже на Стоянович, че статутът му на твърда резерва е незаслужен. В проверката участие ще вземат и направилите добро впечатление с включванията си от пейката Богдан Вашчук и Нуно Рейш.
 

 

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки