Георги Денев: Време е за изразителна победа на ЦСКА с над 3 гола

Остават много мачове до края, така че тепърва ще става интересно, допълни екс нападателят на червените

Георги Денев: Време е за изразителна победа на ЦСКА с над 3 гола
Големият нападател на ЦСКА Георги Денев-Кучето говори пред "Тема спорт" за днешния двубой на "Армията". Той е един от играчите с най-много голове за червените в мачовете между двата отбора - има 6 само в домакинствата на ЦСКА.
 
"Победата е абсолютно задължителна, това е ясно. Време е и за една изразителна победа, каквато за мен е с над 3 гола разлика. Ситуацията е добра, тъй като феновете са ентусиазирани след купуването на емблемата. ЦСКА трябва да спечели убедително и да покаже силна игра.
 
На моменти отборът не показва това, което на всички ни се иска. Аз съм сигурен обаче, че съвсем скоро отново ще влезем в правилния път и ще запишем серия от успешни резултати.
 
Представянето в дербитата не ме притеснява. Не е станало нещо фатално, още е много рано и на бива да се вадят прибързани изводи. ЦСКА разполага с доста добра атака, но има какво да се желае от халфовата линия. Остават много мачове до края, така че тепърва ще става интересно", каза Денев.
 
"Купуването на емблемата беше отлична новина. Страхотен жест на г-н Ганчев. Човекът многократно доказа, че обича ЦСКА и иска да му върне успехите. Аз съм сигурен, че ще успее", допълни Денев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки