Илиан Мицански: Има фигури, които мислят, че са фактор, но не са

"Ще помагам, няма значение дали ще е 5 или 90 минути, важното е нещата вървят добре"

Илиан Мицански: Има фигури, които мислят, че са фактор, но не са

За съжаление тук има фигури, които мислят че са фактор, а те не са. Затова се получават такива неща и грозни сцени, обаяви героят за Славия Илиан Мицански след 1:1 срещу  Локомотив Пловдив.

 
"Българският футбол няма да го оправя аз, има си хора, които да гледат, мислят и санционират, за мен са странни някои неща, които се получават. Всички са виновни за това положение, футболисти, ръководители. Играя няколко срещи в Славия, някакви псувни, някакви неща, честно да си призная, по терените, по които съм играл е трудно да се чуят и видят", коментира грозните сцени след двубоя нападателят.
 
"Нормално е да съжаляваме, губим много точки, очаквахме да победим, на домашен терен играем по-добре. Ще гледаме в следващия мач да спечелим, има бъдеще пред много момчета в Славия, надявам се да вървим напред. Важното е, че съм здрав. Ще помагам на Славия, няма значение дали ще е 5 или 90 минути, важното е нещата вървят добре, винаги мисля положително, както и съотборниците ми. Всеки един иска да покаже качествата си и да демонстрира добър футбол", добави той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки