Ивайло Чочев е номер едно в трансферния списък на ЦСКА

Халфът не е играл от лятото

Ивайло Чочев е номер едно в трансферния списък на ЦСКА

 В ЦСКА правят сондажи за нови футболисти през зимната пауза, за да може отборът да бъде до последно в борбата за титлата. Макар бюджетът за селекция да е оскъден, на “Армията” са набелязали някои апетитни футболисти. Трансферна цел №1 за зимата е българският национал Ивайло Чочев. Халфът е в много деликатна ситуация в настоящия си клуб Палермо, а в медиите в Сицилия вече се говори за случай “Чочев” в отбора и вече усилено му се търси нов клуб, където да бъде преотстъпен.

 
Ивайло не е играл от лятото, тъй като се възстановяваше от тежка контузия и операция. Още преди месец Чочев се възстанови, но въпреки това не попада в състава за двубоите от Серия “Б”, тъй като сам е отказал на треньора си Роберто Стелоне.
 
“Стелоне е попитал играча дали се чувства готов да бъде на пейката срещу Венеция, но е получил отрицателен отговор. Срещу Карпи и Козенца пък въобще не попадна в групата. Явно през януари ще се поднови сагата с преотстъпването му”, написа “Джорнале Ди Сицилия”. Самият треньор обаче твърди, че Чочев още чувства болки и не иска да рискува здравето му. Той все пак се появи в последните секунди на дербито с Пескара.
 
Ивайло Чочев би свършил чудесна работа на ЦСКА в средата на терена, където отборът не намира търсената класа с настоящите изпълнители - Рубен Пинто, Кристиан Малинов и Жанио Бикел.
 
“Меридиан мач”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки