ИЗВЪНРЕДНО: Стоянович плаши да напусне Левски

Треньорът близо час чете конско на играчите

ИЗВЪНРЕДНО: Стоянович плаши да напусне Левски

Треньорът на Левски Славиша Стоянович близо час чете конско на играчите си и заплаши да напусне, ако пробемът е в него. Специалистът още е ядосан от представянето на тима му в мача Черно море (0:1). Издънката беше втора поред на "Тича" само за десет дни, след като "сините" изпуснаха победата за Купата в последните секунди и отпадна след дузпи.

 
Бившият селекционер на Словения не спестил нищо на играчите си, като за първи път бил толкова бесен от идването си на стадион "Георги Аспарухов", информира "Спортал". Хора от щаба на "сините" дори споделиха, че от години не помнят треньор на "Герена" да е изпадал в такова състояние, особено пък чужденец.
 
"Няма как да се получат нещата, ако играете без сърце. Трябва да се педставяте добре и като гости. Не може два мача да играете добре, а след това да се излагата като гости. Няма как да проспивате едно полувреме, а след това да искаме да ставаме шампиони. Аз съм дошъл тук, за да стана първи. Когато пристигнах всеки ми казваше - няма как да си по-напред от трето място. Аз обаче искам и вярвам, че можем. Ама шампион се става, като играеш от първата до последната минута с раздаване и стопроцентова концентрация, ама не в два-три мача, а във всичките двубои. Тук често се сменят треньорите, но явно не само те са проблем. Няма драма и аз и колегите ми да си тръгнем след полусезона, ако ние сме проблемът. Бъдете мъже, стиснете зъби и го покажете на терена във всеки един момент. Има ситуации, които вие сами на терена трябва да си спечелите мача, ама трябва да го искате, за да се случи", крещял Стоянович в съблекалнята.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки