Никола Спасов: Няма кой знае какви отбори във Втора лига, за да се страхуваме

Наставникът на Царско село изключително доволен от победата над Пирин

Никола Спасов: Няма кой знае какви отбори във Втора лига, за да се страхуваме

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе изключително доволен след победата с 3:1 като гост на Пирин (Благоевград) в двубой от последния, XVII кръг тази есен. С успеха на стадион “Христо Ботев” столичани записаха седма поредна победа и увеличиха на десет точки преднината си на върха във втория ешелон. Спасов за пореден път бе категоричен, че тимът му ще гони директна промоция през пролетта.



“Доволен съм, не ни беше никак лесно. Знаехме, че ни чака труден мач. Бяхме много стъписани. Не ми хареса продукцията в първите десет минути. Определено бяхме неспокойни. Бързият гол обаче може би ни подейства положително, защото момчетата разбраха, че няма как да не играем нашия футбол, ако искаме да победим. Мачът след 10-ата минута бе за нас. Може би трябваше да реализираме 4-5 гола до почивката”, коментира Спасов.



“В Благоевград винаги се играе трудно и това се потвърди днес. Нас по-трудните ни мачове ще бъдат у дома. Най-важното е да влезем подготвени в началото. Няма кой знае какви отбори, за да се страхуваме. Дано запазим разликата от 10 точки. Много ще се радвам, ако това се случи”, каза треньорът на Царско село, който определи като отлична оценката си за есенния полусезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки