Стоянович: Да не се лъжем, не играхме добре!

Наставникът на Левски се чуди как всеки удар във вратата е гол

Стоянович: Да не се лъжем, не играхме добре!

Старши треньорът на Левски - Славиша Стоянович, сподели мнението си след победата над Етър с 2:1.

 

"Най-важни са 3-те точки, но да не се лъжем. Не играхме добре.Честитя на играчите. Можем много по-добре да играем. Важни са трите точки, но не може така.

 

Ситуацията беше много трудна. Психологическото напрежение беше огромно.Сега трябва да анализираме какво ще правим оттук-нататък.

 

Не разбирам определени ситуации. Не беше добър момент да ни вкарат гол. Но пък намерихме начин ние да вкараме два гола. Но не трябва да бягаме от проблема.

 

Радвам се, че Буш вкара. Станислав Костов се вижда, че е уморен. Двамата заедно са добър вариант. Бореха се и в атака, и в защита.

 

На юношите трябва да им се дава шанс. Да се налагат лека – полека. Те имат бъдеще.

 

Беше много трудна седмица. Победата е важна за самочувствието. Сега трябва да починем и да се готвим за Берое. Чака ни труден мач. Играят добре. Имат добри футболисти и добър треньор. Няма да ни е никак лесно. Чака ни много тежък мач.

 

Не съм гледал повторение на отменения гол на Етър. Не мога да коментирам ситуацията, но мога да коментирам друго. Не мога да разбера как всеки шут към нашата врата е гол. Коментирахме преди мача, трябва да работим върху това.", коментира Стоянович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки