Томаш: Това беше стандартен Левски

Наставникът на Берое остана много доволен от успеха срещу "сините"

Томаш: Това беше стандартен Левски

 Наставникът на Берое Александър Томаш коментира успеха на тима си с 2:1 над Левски в последна среща преди зимната пауза в първенството. Специалистът похвали своя обор и направи анализ на представянето на "заралии" до момента през сезона.

"Победите са хубаво нещо. Казах и на футболистите, че не се притеснявам от провал. Това е изцяло благодарение на тях. На характера им и амбициите. Искам да им благодаря, защото винаги съм вярвал в себе си, на екипа си и на тези футболисти. Изцяло искахме да объркаме Левски. Играхме без типични крила. Изкарахме крайните ни защитници напред. Имаше технически браг в някои ситуации. Всяка една приказа за Камбуров е излишна. Характерът го води да бъде всеотдаен. Той няма пропусната тренировка, откакто е в Берое. Начинът му на хранене и физическа подготовка… Но не е само Камбуров, искам да отлича всеки. В много мачове ни липсваше късмет. Днес характерът на собствениците и феновете, които стоят зад този отбор, направиха така резултатът да дойде. Имахме късмет да реализираме веднага след гола на Обертан.  Левски беше стандартен", започна наставникът.

"Ние днес поразчупихме нещата и това е благодарение на футболистите. В тази професия винаги ще има критици. Трябва да се научим да приемаме критиката. В България сме злобен народ и всеки иска да даде мнение. Аз си нося кръста, но съм горд с футболистите си. Всеки представлява интерес. Не само футболистите, треньорът също. Когато разбереш какво искаш, рано или късно то ще се случи. Днес ще празнуваме. Обертан, Буш и Яблонски са набелязани от нас. Сега не е моментът да коментираме трансферите. През годината създадохме една увереност. Имахме два мача с Етър и Дунав, които победихме, но имахме колебания. Когато искаш да изградиш нещо, трябва да преминеш през тежки моменти”, коментира Томаш.

Лъчезар Танев: Георги Иванов ще се справи

Вижте какво каза мениджърът

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки