ЕКСКЛУЗИВНО: Венци Стефанов скочи на ЦСКА заради Десподов!

Вижте какви обвинения срещу "червените" отправи босът на Славия

ЕКСКЛУЗИВНО: Венци Стефанов скочи на ЦСКА заради Десподов!

 Босът на Славия Венцеслав Стефанов подозира, че има "организация от страна на ЦСКА" Кирил Десподов да грабне приза "Футболист на годината". Той е категоричен, че през 2018 г. има много по-заслужили от него, но ще  спечели именно футболистът на "челрвените". Освен това Венци вярва, че “съществува топла връзка Сираков-Колев-Ганчев”. 

 
“Не съм в България, но въпреки всичко няма никакъв смисъл да ходя на церемонията за футболист на годината. Призовавам и другите да не ходят, тъй като няма смисъл да се гледа филм с предизвестен край. Нямам нищо против Кирил Десподов. Той е добър футболист, но с вкарани няколко гола и нищо спечелено през годината не заслужава да спечели. Трябва ли да спечели незаслужено, защото с “Футболист на годината” да му се вдигне цената, за да бъде продаден в чужбина?! Ако Десподов е първи, на кое място трябва да е Станислав Костов? Той трябва да има номинации за три първи места, защото е вкарал три пъти повече голове”, обяви президентът на Славия пред "Спортал".
 
“Обадиха ми се от Хърватия и чак оттам ми казаха, че Десподов ще спечели, тъй като от ЦСКА са направили добра организация. Журналистите, които не са изразили истинско и собствено мнение, сигурно ще бъдат забелязани. Моите поздравления към тези журналисти, които са гласували по съвест и достойно. Лошото е, че и Павел Колев участва в тази класация. Всички знаем, че Наско Сираков едно време го набута в БФС. Много добре знам и за топлата връзка Сираков-Колев-Гриша Ганчев. Всички много добре знат кой е проводник между Ганчев и Сираков. Защо един Неделев да не спечели?! Той направи много повече за Ботев, отколкото Десподов за ЦСКА", продължи Стефанов.
 
"Вижте, ако Бодуров бъде избран за най-добър защитник, нямам нищо против, тъй като той е мъжко момче - бори се със сърце и душа за собствения си клуб и националния отбор. Нямам нищо против и Антов. Талантливо момче. Пожелавам му бляскаво бъдеще. Дано стане добър футболист, но не може с мач и половина да печели отличие за най-прогресиращ млад футболист, при положение че Серкан Юсеин, Георги Йомов, Светослав Ковачев и Мартин Костадинов от Черно море играят във всеки двубой и печелят отличия", каза още членът на Изпълкома. 
 
"Да, защитавам Георги Петков. Абсолютно заслужава да спечели, тъй като изигра много силна година. Отчая нападателите на Левски и е с основен принос за спечелената купа на България. Със силната игра той нанесе някакъв удар на Левски и поради тази причина част от журналистите не го обичат. Това е непрофесионално, тъй като е без значение кой къде играе. Важни са качествата на футболистите", продължи той. 
 
"Съгласен съм Петър Хубчев да е триньор на годината, това е напълно нормално. Но какво ще прави на второ място Димитър Димитров-Херо? Бил 5 месеца в Лудогорец и станал шампион… Бате Гошо стана три пъти шампион. Това не е кой знае какъв успех за възможностите на Лудогорец. Там наградата трябва да я вземе ръководството на Лудогорец и Кирил Домусчиев за качествените футболисти, които са довели. С тези класни играчи лесно се става шампион, тъй като са най-добрите в България. Загорчич заслужава да е втори, защото с голобради български момчета спечели купата на България”, добави Стефанов. 
 
“Поздравявам всички достойни журналисти. Тези, които не са гласували по съвест - да се замислят. Защото тази класация се опорочава все повече и губи смисъл. Очевидно тази година целта й е да се надуе цената на Десподов. От това обаче губят всички спортни събития и мероприятия”, звърши босът на "белите".
Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки