Сензациите в пресата: Продължава надлъгването за Райнов, Верея пред разпад

Жена отдалечава Еуженио от Левски

Сензациите в пресата: Продължава надлъгването за Райнов, Верея пред разпад

Сензациите в родната преса на 6 януари, неделя, 2019 година:

Тема Спорт: Продължава надлъгването за Райнов

Левски още не е успял да си осигури привличане­то на капитана на Берое Мартин Райнов. Халфът има договор със староза­горци до края на първен­ството и вече може да подпише предварителен контракт с друг клуб.

Си­ните вече са отправили оферта към играча. Но се надяват да убедят на­стоящите му работода­тели да го пуснат на '"Герена" още през зимата.

От Берое признаха, че може да се стигне до про­дажба на национала. Но не пожелаха да разкрият нищо повече, факт е, че те искат да измъкнат въ­зможно най-много пари за полузащитника. Левски пък се стреми към обрат­ното - да мине тънко. За­това и двата клуба още не могат да намерят до­пирна точка. Райнов е под №1 в списъка на Славиша Стоянович и от "Герена" правят всичко възможно да му го осигурят.

Тема Спорт: Верея пред разпад, 9 основни играчи разтрогнаха


Верея е пред разпад. Има опасност последният във Втора лига да не доиграе сезона. Причината е, че цели 9 основни футбо­листи са разтрогнали своите договори с клуба. Последно това е направил полузащитникът Симеон Мечев. Роденият в Стара Загора 28-годишен халф изигра 21 срещи с екипа на драконите, в които не от­беляза попадение в Първа лига, а се очаква до броени дни да парафира договор с елитния Ботев Враца.

По този начин Мечев става поредният футбо­лист, който се маха през зимата от "Трейс Арена". Договорите си с Верея ве­че разтрогнаха Антон Огнянов, Здравко Илиев, Дино Мартинович, Георги Георгиев, Емил Йоргенсен, Бедри Рюстемов, Милан Вошурович и Денис Васи­лев. Те вече няма да носят синия екип. Неясно е и бъ­дещето на старши тре­ньора Небойша Миличич. Очакваше се Верея да има лагер в Кипър, но и той е пропаднал и тимът се е насочил към Турция.

Меридиан мач: Жена отдалечава Еуженио от Левски

Левски може и дa yдapu на камък в опита си да привлече Педро Еуженио. Португалското крило в момента е свободен агент, след като разтрог­на договора си с втородивизионния турски Алтай. Сините го искаха още през лятото, пробват да го привлекат и сега.

Пе­дро обаче може и да избе­ре да премине в Ботев Пловдив. Причината е, че приятелката му е българ­ка и живее именно под те­петата. Това може да на­клони везните при избора на играча за клуб, в който да продължи кариерата си.

Еуженио е желан и от бившия си тим Берое, къ­дето треньор е Алексан­дър Томаш. Освен при зе­лените Томаш работи с Педро и в другия староза­горски клуб - Верея. До дни се очаква да има разви­тие около това с кой ще подпише португалецът.

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки