Нефтохимик с ново ръководство

Изпълнителен директор на клуба става един от основните му акционери – Павел Бошнаков

Нефтохимик с ново ръководство

Управленската структура на Нефтохимик претърпя промени след днешното заседание на Съвета на директорите. Изпълнителен директор на клуба става един от основните му акционери – Павел Бошнаков.

 

Той заменя на поста Николай Тодоров. Бошнаков бе избран с мандат от шест месеца, през които той и екипът му имат главната задача отборът да спечели промоция за професионалния футбол. След края на спортно-състезателната година, с оглед на изпълнението на поставените цели, заемането на поста ще подлежи на допълнително гласуване.

 
В първото заседание за годината днес бе официализирано и назначението на Недялко Москов като спортен директор, отговарящ за цялостната спортно-техническа дейност на клуба. Промени настъпиха и в йерархичната структура на Съвета на директорите. Начело на борда застана Андрей Рунчев, който ще бъде негов председател, като представител на главния акционер – Община Бургас.
 
„Аз съм изключително зает с личните си дела, но дадох обещание, че ще се съглася да поема оперативното ръководство на Нефтохимик, в името на каузата да възродим футбола в Бургас. Знам че ще ми коства доста нерви, но имам екип от хора, на които вярвам. Лично аз ще се ангажирам с финансите на клуба и като частно лице, и като собственик на „Мастерхаус“. Ще се постарая да подсигуря и нови спонсори. Главната цел, която си поставяме е, отборът да влезе във Втора лига и когато това се случи, с оглед на финансовата ситуация тогава, да поставим и нова цел, като се надявам тя да е първо място във Втора лига и промоция за Първа лига. Затова разчитам на Недялко Москов и съм уверен, че той ще се справи. Факт е че отбор се прави с ясна перспектива и трябва да се надгражда. Недялко има опит в това отношение.“ – каза пред Съвета на директорите новият изпълнителен директор Павел Бошнаков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки