Заря за първата тренировка на Миньор

Десет са сигурните нови попълнения на перничани

Заря за първата тренировка на Миньор

Треньорът на Миньор Перник Юри Васев изведе 22-ма футболисти на първата тренировка за пролетния дял от първенството в Югозападната Трета лига. Девет са сигурните нови попълнения на перничани, но само за двама от тях обстановката на "Стадиона на мира" е непозната.

 
За първи път в кариерата си жълто-черният екип облякоха централният нападател Стоян Георгиев, който идва от Спортист Своге и полузащитникът Калоян Кръстев, играл в Германея Сапарева баня. Останалите попълнения или са рожби на школата на Миньор или са били при "чуковете" в различни периоди от време. В състава се завръщат вратарят Алекс Георгиев, Томислав Павлов, Антон Славчев, Мирослав Иванов, Любомир Христов, Димитър Панталеев и Георги Василев.
 
"Жълто-черните" ще се готвят при домашни условия до края на месеца, а от първи февруари отборът заминава за участие в турнира "Петричка пролет". До началото на първенството са предвидени сеедм контролни срещи, първата от които ще бъде срещу Левски U19 на 25-ти януари. Пет дни по-късно е предвидена проверка с юношите старша възраст на Славия.
 
В Петрич Миньор ще срещне последователно Ком Берковица на 4-ти февруари, Беласица /7.02./ и Кариана /9.02./. За 13-ти февруари е договорена среща с Банско, а за 16-ти се търси съперник.
 
Първото занимание за годината бе изгледано от 50-на привърженици, които приветстваха отбора със заря, съобщават от клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки