Михаил Вълчев: Костов трябва да бъде продаден сега

Левски не е отбор, който да взема играчи на проби

Михаил Вълчев: Костов трябва да бъде продаден сега
Със сигурност не е правилно и не е добре това, че в Левски все още не се привличат нови играчи. Това заяви Михаил Вълчев в коментар за ситуацията при сините пред „Меридиан мач”.
 
„Славиша Стоянович има право да недоволства, щом като е дал списъка си с нови и напускащи играчи още през декември, а досега от него нищо не е изпълнено. Въпреки това обаче е рано за крайни оценки. Ако все пак бъдат взети играчи с качества, те бързо ще се адаптират и това, че ще дойдат по-късно няма да е фатално. Проблемът е, че продължава да не се знае кой прави селекцията.
 
Що се отнася до Славиша Стоянович, той явно има и друга оферта - тази от Латвия и това му позволява да бъде спокоен - щом има друг вариант за бъдещето си, какво повече да направи. Той си казва, че списъкът не му е изпълнен. Според мен ще започне сезона и ако види, че работите не потръгнат, ще си замине и ще поеме Латвия. Ако пък тръгнат добре, ще си довърши сезона. За мен незаменими хора няма. Смятам, че той започна добре в Левски, имаше психологически импулс с идването му, но накрая резултатите се влошиха. Нека го оставят сега да направи подготовката и после да го съдим. Ако играем както в началото при него, ще е супер. Ако е като в края на 2018 година, значи не се е справил добре.
 
За Павел Колев мисля, че не трябва чак толкова да се съжалява. Той е човек, който с добра работа натрупа много опит в БФС. Но в Левски щеше да е изпълнителен, а не спортен директор. Основният проблем на Левски е спортно-технически и Колев нямаше да се занимава пряко с него. За спортен директор не искам да посочвам имена - мисля, че има хора, които могат да помогнат, включително и такива, които вече са били в клуба.
 
Смятам, че сега е моментът Станислав Костов да бъде продаден. Особено ако дават за него суми от порядъка на 500 000 евро, ще е страхотно. Беше взет без пари и мисля, че достигна тавана си. Едва ли може да повтори такъв полусезон, какъвто направи през есента с тези 16 гола. Нека го продадат, а за заместник такъв като него няма да е трудно да се намери.
 
За мен не е нормално в голям отбор като Левски да идват футболисти на проби. Нали затова има скаути - да гледат не само играчи на видео, а и на живо, да им правят точен анализ и да ги предлагат на клуба. Трябва в Левски да идват готови играчи, веднага да подписват договори и да заиграват”, заяви Вълчев.

 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки