Сензациите в пресата: Берое се разбра с Педро Еуженио

Отхвърлиха поредна оферта за Костов, Кампос иска 60 бона, за да си тръгне от Ботев

Сензациите в пресата: Берое се разбра с Педро Еуженио

Най-интересните теми от българската преса днес, 25 януари:

 

„Меридиан мач”: Берое се разбра с Педро Еуженио

 

Португалецът Педро Еуженио е на път да облече екипа на Берое за трети път. Очаква се крилото да се присъедини към лагера на старозгорци в Белек, Турция. През лятото Еуженио беше продаден в турския Алтай където изкара 6 месеца и разтрогна договора си заради финансовите проблеми в клуба. Към него интерес имаше и от Ботев (Пд), но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Говореше се, че и Левски го желае, но това по-скоро не се оказа истина. Преди да подпише с Алтай, Еуженио вкара 16 гола с екипа на Берое и бе сред най-силните играчи в тима на Александър Томаш. Първият престой на португалеца в Стара Загора бе през сезон 2012/13. След това той премина през Хасково, Черно море и Верея, преди през 2017 г. отново да парафира с Берое.

Междувременно стана ясна и причината Берое да не предложи договор на гвинееца Гастон Камара. Мотивът е, че той е поставил високи финансови изисквания и преговорите за договора му са били прекратени. Иначе все още не е ясно дали легендата Димитър Бербатов, който е на лагер с Берое в Турция, ще играе в някои от контролите на тима.

 

„Тема спорт”: Отхвърлиха поредна оферта за Костов

 

Ръководството на Левски е отхвърлило поредна оферта от турския слабак Ерзурум за нападателя Станислав Костов. Комшиите са заявили, че ще платят 450 хиляди евро за нападателя, който през есента вкара 16 гола в Първа лига в 20 мача. Тя обаче не е удовлетворила новия изпълнителен директор Павел Колев. Той е бил категоричен, че Левски ще се раздели с Костов срещу минимум 500 хиляди евро, при това ако сумата бъде получена накуп при подписването на трансфера. Ерзурум се намира на 17-о място в елита на Турция. Желанието на нападателя пък е да остане в Левски и през пролетта.

 

„Меридиан мач”: Кампос иска 60 бона, за да си тръгне от Ботев

 

Нападателят на Ботев (Пд) Диого Кампос, който отпадна от групата от 25 футболисти, които треньорът Николай Киров заведе на лагера в Турция, е поискал да получи 4 заплати, за да прекрати договора си с клуба. При положение че той прибира близо 7000 евро сумата е значителна - малко под 60 бона. Първоначално условието на Кампос е било да си тръгне с 8 заплати, но от Ботев буквално са му се изсмели. В момента бразилецът тренира по индивидуална програма на базата и се очаква в следващите дни да бъде постигнат компромис и той да скъса контракта си срещу компенсация от две заплати. Успоредно се решава кой да бъде привлечен като нов ляв бек - бразилецът Едер или Лазар Марин.

 

 

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки