Сензациите в пресата: Левски се насочва към защитник от чужбина

Кайзер е в Полша, а Зехиров контузен, волейболен национал ще става баща

Сензациите в пресата: Левски се насочва към защитник от чужбина
Най-интересните теми от българската преса днес, 9 февруари:
 
"Тема Спорт": Левски се насочва към чуждестранен защитник
 
Ръководството на Левски ще се насочи към привличането на чуждестранен защитник, след като не успява да се разбере с Ботев за правата на Кристиан Димитров.
Сините желаят 21-годишния бранител, но по всичко личи, че няма да успеят да се сдобият с правата му. Вариант пред тях е и Иван Бандаловски от Берое. Към Бандата обаче има интерес и от ЦСКА. Контрактът на бранителя изтича през лятото и той не би трябвало да е толкова скъпа опция за подсилване.
За центъра на ариергарда Левски разполага с Давид Яблански и Нуно Рейш. както и с младоците Деян Иванов и Томислав Папазов. Първите двама се очертават като титуляри през пролетта. въпреки че бяха колебливи по време на спарингите. На всичкото отгоре договорът на Яблонски с клуба изтича с края на първенството и най-вероятно той няма да бъде подновен. Затова и от "Герена" искат да вземат централен защитник.
В началото на следващата седмица ще стане
ясно и дали Левски ще подпише с Живко Миланов. З4-годишният десен бек вече е свободен агент, след като прекрати взаимоотношенията си с АПОЕА Никозия. Юношата на "сините" има принципна договорка с изпълнителния директор на Левски Павел Колев за завръщането си на "Герена". Засега обаче Миланов няма да бърза с подпис. Той първо иска всичко в клуба да се изясни - кой ще бъде собственик, кой ще кой ще носи отговорност за представянето на отбора и едва тогава да пара-
фира.
Сините вече се подсилиха с Мартин Райнов и Валери Божинов.
 
"Тема Спорт": Кайзер в Полша, Зехиров контузен
 
Титулярният вратар на Ботев Пловдив Даниел Кайзер пропусна спаринга с Несебър. Преди контролата той отпътува по спешност в родината си Полша. От клуба не пожелаха да разкрият каква е причината той да замине. Не се знае и кога ще се завърне. Жълто-черните обаче очакват той да е на линия за първия пролетен кръг срещу Славия през уикенда.
Под въпрос за сблъсъка със столичани е Атанас Зехиров. Той е на инжекции и получи почивка от Николай Киров. Пловдивчани нямат други проблеми преди подновяването на шампионата.
 
"Меридиан Мач": Волейболен национал ще става баща
 
Един от основните посрещачи в мъжкия ни национален отбор по волейбол Ники Пенчев ще става баща. Новината оповести самият той в профила си в Инстаграм, публикувайки снимка как с модела и тв водеща Рая Пакова държат в ръцете си бели бебешки обувки. На друг фотос пък се вижда снимка от видеозон.
През лятото на минапата година двамата се сгодиха.
Другата добра новина за Пенчев бе избирането му за волейболист №1 за януари на ОНИКО. Като подарък от спонсора тойполучи скъп чмасовник. През седмицата тимът от Варшава записа втора поредна и общо 13-а победа в полската Плюс Лига. Волейболистите на Стефан Антига се наложиха като гости над ГКС Катовице с 3:1.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки