Дерменджиев: Левски ще бъде готов за мача с ЦСКА

"Дошъл съм с ясното съзнание да работя"

Дерменджиев: Левски ще бъде готов за мача с ЦСКА

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев говори пред медиите след прибирането на тима от подготвителния лагер в Кипър. Специалистът разкри, че все още не е парафирал със сините, но ще стори това в рамките на три-четири дни, ако клубът се управлява от хората, с които е говорил. Също така Дерменджиев допълни, че каквито и проблеми да има в Левски, той няма да се оправдава с тях и гарантира, че тимът ще бъде готов за мача с ЦСКА, който е в края на февруари.

“Разбира се, че се отразяват събитията в клуба. Най-вече психологически. Мисля, че всичко ще приключи до три-четири дни. Футболистите са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори и разбират за какво става въпрос. Първенството чука на вратата и те трябва да са готови."

"Аз съм разговарял с Павел Колев. Дошъл съм в Левски, за да работя. И ако можем да върнем Левски като име и отбор. Правя всичко възможно играчите да са добре и да играят така, както искам. Със Судува имаше едно загатване. С Чукарички се доближаваме, но все още не сме на това ниво."

"Договорът не е факт. Дал съм дума на хората, с които съм говорил. Ако са те, ще има договор, ако не са - тогава пак ще разговаряме. До три-четири дни всичко ще бъде в рамките на това, което трябва да се случи. Не съм притеснен от нищо. Дошъл съм с ясното съзнание да работя. Ако ме харесват и имаме успехи, ще е добре. Ако се получи друго… Трябва да бъда силен. Казах на футболистите, че са истински мъже и съм сигурен, че ще издържат. Гарантирам, че ситуацията ще се промени”, коментира Дерменджиев.

“Още в началото казах, че няма да се оправдавам и мисля, че отборът ще бъде готов”, отговори специалистът на въпрос дали Левски ще е готов за мача от третия пролетен кръг, който е срещу ЦСКА и ще се играе след две седмици.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки