Илиана Раева: Божков е класа! Всички левскари трябва да сме доволни

Вярвам, че той може да направи нещо след 10 години агония и унищожаване на синия клуб, допълни шефката на гимнастиката

Илиана Раева: Божков е класа! Всички левскари трябва да сме доволни
Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика и съпруга на легендата на Левски Наско Сираков – Илиана Раева – коментира новината, че Васил Божков поема вековния клуб.
 
Раева, която е сред отявлените фенове на „сините“, заяви, че роденият във Велинград бизнесмен е „друга класа“, в сравнение с предходните собственици на тима и бе категорична, че всички левскари трябва да са много щастливи от случилото се. Според Раева, Божков може да постигне успехи с Левски, като тя също така приветства и решението Павел Колев да стане изпълнителен директор.
 
„В момента не гледам футбол в България, но мога да кажа за Васил Божков, че това е възможно най-сериозният човек, който абсолютно вярвам може да направи нещо след 10 години агония и унищожаване на синия клуб“, започна Илиана Раева.
 
„Васил Божков е първият човек, който ми помогна в художествената гимнастика, когато направих клуб Илиана. Много сериозен човек. Съвсем друга класа човек, като ги сравнявам с предишните, спуснати по незнайно каква причина, да не им споменавам имената.
 
Левскарите трябва да са много щастливи, всички, които сме от Левски, трябва да сме щастливи с една такава новина – Васил Божков е друга класа. Той е човек, който може да направи много. Аз лично съм много щастлива, че е там, както и Павел Колев – той е голяма класа“, допълни едно от „златните момичета“.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки