Крушарски се закани на Левски

" Чувам, че много се точат, затова съм им приготвил по една черно- бяла фланелка да им подаря като ги бием на "Герена", заяви босът на Локо Пд

Крушарски се закани на Левски

 Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира предстоящото подновяване на първенството в Първа лига, което за неговия тим започва с гостуване на Левски в неделя. Бизнесменът не изневери на колоритния си стил и предупреди "сините", че не ги очаква лек мач на "Герена".

 
"Готови сме за мача. Да му мислят от Левски. Чувам, че много се точат, затова съм им приготвил по една черно- бяла фланелка да им подаря като ги бием на "Герена", заяви пред PlovdivNews.bg Крушарски след срещата с Общинския съвет на града, на която е била обсъдена концесията на стадион “Локомотив” и тренировъчния комплекс в “Тракия”. Желанието на Крушарски е било процедурата да се ускори.
 
"Всички необходими документи за стадион Локомотив и базата ни са предадени и всичко върви по определения ред. Не може да говорим тука кмета каза - кмета не каза, Крушарски каза - Крушарски не каза. Всичко е по каналния ред. Нашата молба днес беше да ускори работата по отдаване на концесия на базата ни, за да могат децата да отидат да тренират там.
 
Реално работата по стадиона ще започне, когато стане концесията. Аз обаче от доста време съм тук и съм направил много работи. Стадионът няма да стане с магическа пръчка. Ще работим по план, който сме си поставили в следващите 5- 6 години. По моите разчети реконструкцията ще струва 14,6 милиона лева за 10 300 места. Все още не съм говорил за заем от Фонда на фондовете. Ако може ще се възползваме, за да станат нещата по- бързо", каза Крушарски.
 
"Надявам се до края на лятото да сме готови с концесията на базата на Локомотив в "Тракия". Имаме една съгласувателна процедура, която е с няколко министерства и затова не можем да дадем точен срок.  Правим всичко възможно това да стане по- бързо, за да може Локомотив да направи базата си", добави от своя страна кметът Иван Тотев.
 
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки