Акрапович: Можем да бием всеки, в това число и Левски

"Сега сме 2-3 стъпки по-напред от миналата година", обяви треньорът на Локо Пд

Акрапович: Можем да бием всеки, в това число и Левски

 Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, коментира предстоящия мач с Левски, с който двата отбора подновяват борбата в Първа лига. Сблъсъкът на "Георги Аспарухов" е тази неделя, от 17,00 часа.

 
"Подготовката върви по план, лагерът в Анталия мина много добре. От началото до сега сме изиграли осем контроли и се вижда, че някои неща, които миналата година не бяха така, както исках аз, сега са поне 2-3 стъпки по-напред. Харесва ми това, че между футболистите има конкуренция - всеки има желание да даде максималното от себе си. Другото, на което много държа, са отношенията - искам те да си помагат един на друг, атмосферата в отбора да е ведра и позитивна, и смятам, че до голяма степен това е факт. Кондиционно отборът е в много добра форма. Доволен съм от зимната селекция, запазихме почти същия състав, като надградихме с новите попълнения. Успяхме да намерим играчите, които отговарят на моята концепция за отбор от млади футболисти. Момчил Цветанов се аклиматизира много бързо и има голямо желание да покаже на публиката, че може да помогне. Никола Марич и Един Бахтич също са много качествени футболисти, все още се адаптират и се надявам скоро да могат да разгърнат своя потенциал и да помогнат на отбора да върви напред. Освен тях взехме и вратаря Стамен Бояджиев - талантлив и млад, бъдещето е пред него. Готови сме, полусезонът предстои, има много мачове и всеки един играч ще има възможност да се докаже на терена", заяви Акрапович.
 
"Относно предстоящия ни мач в неделя срещу Левски мога да кажа, че през есента на миналата година Локомотив показа, че може да победи всеки - в това число Левски, Лудогорец и Ботев. Понякога вземахме точка, друг път нямахме късмет, а понякога противникът ни превъзхождаше, но във всеки мач имахме отбор, който даваше 100 процента от себе си. Вярвам, че ще продължат по този начин и през предстоящия полусезон и ще играем агресивен, атакуващ, мъжки футбол. Надявам се феновете да продължат да подкрепят отбора", добави босненецът.
Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки