Кубрат Пулев: Ще победя онзи боксьор от Англия (ВИДЕО)

Чакат ме да не съм във форма, смята топ боксьорът ни

Кубрат Пулев: Ще победя онзи боксьор от Англия (ВИДЕО)
Eкип на bTV посети Кубрат Пулев по време на 19-тия му ден от тренировъчния лагер на високопланинската база Белмекен. Българинът се подготвя за предстоящия си мач на 23 март в Лос Анджелис.
 
Пулев за пореден път не изневери на себе си и на България, като избра базата в Белмекен, която е на надморска височина над 2000 метра. Кобрата проведе лагер именно там и преди победата му над Хюи Фюри в "Арена Армеец".
 
"Може да се подготвя навсякъде по света, но тук, на Белмекен се чувствам най-добре. Мога да кажа, че наистина ефектът се усеща и се вижда много. Идваме за по 20 дни, веднъж или два пъти в годината. Не е много. Напротив, даже е малко. Не ми се слиза", каза по-големият от братя Пулеви.  
 
Месец преди мача му в Америка на 23 март, Пулев отново остана без съперник. До смяната на противника се стигна след отказа на Роберт Хелениус да излезе на ринга срещу българина. Името на новия опонент ще стане ясен след няколко дни. Възможностите са две  - румънецът Богдан Дину или кубинецът Майк Перес.
 
 
 
"Хелениус се отказа, въпреки че имаше преговори. Отказа се в крайна сметка, нормално. Не че си правя реклама, но аз съм един от най-добрите боксьори в света, което значи, че хората се съобразяват. Сега новият противник е или Богдан Дину от Румъния или Перес от Куба. Ще бъде едно огромно шоу. На същата гала ще играе и брат ми. Ще се радвам да се съберат българите. На мен лично ми доставя огромно удоволствие. Много пъти съм казвал, който иска да вярва, който иска да не вярва, че за мен това е най-голямото щастие, най-голямата награда са хората, а не парите. Това е цялото нещо, което осмисля цялата моя кариера и стремеж за победа и към върха.", споделя Пулев.
 
Кубрат Пулев вярва, че тази година ще се превърне в най-добрата за него, а още през тази есен ще се изправи  в мач за световната титла срещу Антъни Джошуа.
 
 
"Не съм в техен интерес. Ето и Джошуа предпочете да играе с някакви други, въртят си техните номера. Да изтупат още малко топката, докато се стигне до мач с мен, чакат ме да не съм във форма, но…. Аз ще го победя, ще го победя, защото той е добър, взривен, силен, но няма моята техника. В един момент всичко ще опре до малките детайли, които аз ще съм изпилил до най-малката подробност и ще го победя. Наистина. То и Кличко почти щеше да го победи”, заяви Пулев за Антъни Джошуа.
 
„Защо да не ми е най-успешната година и да стана световен шампион. И колкото хора не вярват, ще видят, как ще победя този боксьор от Англия, който те не вярват, че мога да победя. Нали всички си казват не може да издържи и два рунда, ще видим", закани се топ боксьорът ни.
 
След Белмекен, българинът продължава следващия етап от подготовката си за мача на 23 март в Лас Вегас, заедно с треньора Ули Вегнер.

 

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

Международната боксова асоциация с нови проблеми

Асоциацията на летните олимпийски международни федерации я изключи

Националът Сами Халил загуби на Европейското по бокс за младежи и девойки

Вижте подробности

Националният ни отбор по ММА се върна от Белград с 18 медала

Състезателите ни с много добро представяне на Европейското първенство в Сърбия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки