Сензациите в пресата: Клауза спряла ЦСКА за Бандаловски

Политехника ще плаща цялата заплата на Нашименто, Локо (Пд) картотекира Марич

Сензациите в пресата: Клауза спряла ЦСКА за Бандаловски

Най-интересните теми от българската преса днес, 23 февруари:

 

„Тема спорт”: Клауза спряла ЦСКА за Бандаловски 

 

Откупната клауза на Иван Бандаловски в Берое е спряла ЦСКА от привличането му през тази зима. "Армейците" са проявявали интерес към бранителя, като са провели и проучвателни разговори. В договора му със заралии обаче е заложена определена сума в размер на малко над 100 000 евро, която трябва да бъде платена за привличането му. ЦСКА е искал да вземе Бандаловски още сега, а не да чака до лятото, когато контрактът му изтича. Клаузата обаче е отказала "червените" от намеренията им. Бившият капитан на ЦСКА е бил сред вариантите за заместник на Станислав Манолев. Той беше освободен от новия треньор Любослав Пенев. Вратата беше посочена и на още един десен бек - Борис Секулич, който също не е бил желан от Ел Голеадор.

Заради усложнената ситуация в защита "армейците" привикаха 19-годишния Иван Турицов от Литекс, където беше преотстъпен. Младокът, който проведе зимна подготовка с ловчанлии, вече направи дебют за ЦСКА в мача срещу Ботев (Враца). 

В същото време Армейците готвят оферта за 17-годишната звезда на Черно море Мартин Минчев, а проявяват интерес и към централния защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.

 

„Тема спорт”: Политехника ще плаща цялата заплата на Нашименто

 

Румънският Политехника Яш ще плаща цялата заплата на Филипе Нашименто. Това обявиха от новия клуб на португалския полузащитник. 24-годишният халф бе преотстъпен от Левски до края на сезона, като след това Политехника ще има правото да откупи футболиста. Тогава Нашименто ще има още година от договора си с клуба. Филипе отпадна от плановете на вече бившето треньорското ръководство на сините, начело със Славиша Стоянович, в началото на зимната подготовка и оттогава му се търсеше нов отбор. Той след това не бе пожелан и от новия наставник Георги Дерменджиев.

 

„Тема спорт”: Локо (Пд) картотекира Марич

 

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович ще може да засили атакуващата мощ на своя отбор за гостуването на Етър. На "Лаута" е пристигнала жълтата карта на Никола Марич, пише Plovdivderby.com. Той вече е картотекиран в БФС и ще бъде на разположение на босненския специалист. Очаква се Марич, който остави добри впечатления в предсезонната подготовка, да попадне в групата за мача във Велико Търново. Двубоят на "Ивайло" може да е от решаващо значение за бъдещето на Акрапович начело на "смърфовете". След загубата от Септември (София) с 0:2 на "Лаута" ръководството на "черно-белите", начело със собственика Христо Крушарски, се събра на спешна сбирка. Тя продължи час и след нея стана ясно, че засега босненцът остава.

 
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки