Сензациите в пресата: 10,5 млн. евро влезли в ЦСКА за 8 месеца

Левски прати нападател да спасява Септември, Ботев Пд с контрола всяка сряда

Сензациите в пресата: 10,5 млн. евро влезли в ЦСКА за 8 месеца

Най-интересните теми в българската преса днес, 1 март:

 

„24 часа”: 10,5 млн. евро влезли в ЦСКА за 8 месеца 

 

10,5 милиона евро са влезли в касата на ЦСКА само от три трансфера в последните 8 месеца. През юли миналата година Фернандо Каранга бе продаден в Китай за 3,4 млн. евро. През зимната пауза Кирил Десподов счупи рекорда за български футболист от нашето първенство с 4,2 млн. евро в Каляри, а в сряда „червените" спазариха за респектиращите 2,9 милиона евро Мауридес в китайския Чангчун Ятай, който се бори за промоция в елита на азиатската държава. Официалният сайт на клуба от Борисовата градина обяви трансфера, без да посочва сумата, за която бразилецът бе продаден. Сайтът transfermarkt обаче я извади на светло.

 

„Меридиан мач”: Левски прати нападател да спасява Септември

 

Левски е пратил под наем в Септември нападателя Илия Димитров. Двата клуба се разбраха 22-годишният голмайстор да играе под ръководството на Христо Арангелов до юни, за да помогне на отбора в битката за оставане в елита. Тимът стартира със седем точки от девет възможни през тази пролет, като вече заема 12-о място с актив от 21 точки. Бившият играч на Нефтохимик, Пирин (Бл) и Локомотив (Сф) ще се бори за титулярно място с Кристофър Мандиангу. През зимата в Септември пристигна и Преслав Йорданов, който на лагера в Турция получи травма в глезена и беше опериран. 

Младокът вече започна тренировки с новия си тим, като се очаква да дебютира на стадион „Българска армия" срещу ЦСКА в събота.Този трансфер става факт в последния ден от трансферния прозорец в България и само два дни, след като Димитров парафира нов тригодишен контракт с 26-кратните шампиони.

 

„Тема спорт”: Ботев Пд с контрола всяка сряда

 

Ботев Пловдив планира да играе контрола всяка сряда. Това заяви старши треньорът на канарчетата Николай Киров-Белия. "Така е. Искам такива мачове всяка сряда, когато, разбира се, няма междинен кръг или двубой за купата. Тези срещи са главно за юношите, за играчите, които остават на пейката или имат малко минути", коментира Киров.

Досега Ботев игра два такива спаринга през пролетта - с Марица Пловдив и Атлетик Куклен. Такава проверка се планира и за идната сряда отново с тим от региона. Вчера от лекарския щаб на жълто-черните потвърдиха официално, че и Джонатан Перейра няма да играе при гостуването на Дунав Русе заради контузия. Аут е и капитанът Лъчезар Балтанов. Добрата новина за Николай Киров е, че след изтърпени наказания в тима се завръщат Антонио Вутов и Кристиан Димитров, които не играха при разгрома над Верея (4:0).

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки