Солскяер: Планът ни проработи

“Винаги сме вярвали, че можем да продължим", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Планът ни проработи

 Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че планът му за мача с Пари Сен Жермен (3:1) от 1/8-финала в Шампионската лига е бил точно такъв, какъвто се получи. Той призна, че не е имал намерение тимът му да се надиграва с парижани, а е искал да запази шансове до последните минути, когато да нанесе своя удар.

 
“Винаги сме вярвали, че можем да продължим. Планът ни не включваше идеята да се надиграваме с ПСЖ, защото ако дадеш твърде много пространство на този тим, той може да те накаже. Видяхте какво стана на няколко пъти през първото полувреме, когато направихме някои грешки в защита. Планът ни бе да останем в играта до послединте минути и той проработи”, заяви Солскяер.
 
Норвежецът обаче отново не даде категоричен отговор дали ще продължи да води отбора и през следващия сезон.
 
“Продължавам да си върша работата по най-добрия начин, по който мога и ще видим какво ще се случи. Получих фантастични моменти с играчите и с екипа. Ще продължа да се наслаждавам на тази работа докато я имам. Има още два-три месеца и ще продължа да работя с усмивка. Вече имам доста прекрасни спомени, а това е най-важното. Невероятно е да бъдеш треньор и да празнуваш с играчите. Съблекалнята бе просто неописуема днес. В нея бе целият клуб заедно със собствениците, бивши играчи и бивши мениджъри”, сподели още специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки