Майкъла: Сега е шансът на Левски и ЦСКА да изместят Лудогорец

"После ще трябва да чакат още 5-6 години", заяви Георги Илиев

Майкъла: Сега е шансът на Левски и ЦСКА да изместят Лудогорец

Георги Илиев-Майкъла коментира ситуацията в българския футбол пред Gol.bg.

В неделя футболистите на Левски приемат тези на Лудогорец на "Герена" и при победа ще съкратят изоставането си от върха на едва две точки. На 2 април "червените" гостуват в Разград в 1/4-финален мач за Купата и имат възможността да изхвърлят Лудогоред от турнира.

"Ако тази година Левски и ЦСКА не спрат Лудогорец, няма да успеят в следващите 5-6 години. Сега им е шансът! В противен случай ще чакат още дълго", заяви Майкъла.

Относно дербито на "Герена", той заяви, че 26-кратния шампион на България ще спечели, но не изключва и завързано равенство.

"Стойчо Стоев е доказано име в Разград. Постигна много успехи с отбора, както у нас, така и в Европа. Но няма да има време да свърши достатъчно работа до мача с Левски", обоснова се Илиев.

Той е убеден, че ЦСКА ще спечели утрешното си гостуване на Етър във Велико Търново. "Ако не победим, къде сме тръгнали? Значи сме много закъсали. Очаквам спокоен успех", прогнозира Майкъла.

Черно море - Ботев (Пловдив) е друг от интересните мачове от 25-ия кръг на Първа лига. Двата отбора са преки съперници за място в Топ 6 и според бившия защитник победител във Варна няма да има.

"Видях, че на "Колежа" вече има багери. Това е отлична новина за Ботев. Георги Самуилов е сериозен човек и щом се е захванал със задачата, стадионът ще е готов до една година", завърши Майкъла.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки