ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА се прицели в кошмар за Левски

Вижте кой оглавява списъка за трансфери на червените

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА се прицели в кошмар за Левски
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Анте Аралица е на челно място сред вариантите за нови попълнения в ЦСКА от лятото. Хърватинът ще бъде следен от скаутите на “червените” до края на сезона, но интересът към него е реален и се очаква да има конкретна оферта.
 
Аралица е изключително здрав физически, бърз и комбинативен. При положение, че е само на 22 години, той наистина изглежда като добра инвестиция. Гриша Ганчев едва ли ще има проблем да се разбере с Христо Крушарски за цената на нападателя, при положение, че той дойде на “Лаута” като свободен агент.
 
Анте изигра най-силните си мачове през този сезон срещу Левски. Той вкара единствения гол във вратата на “сините” при победата с 1:0 през есента, а в първия кръг на 2019 година отново наказа хората на Георги Дерменджиев при равенството 1:1 на “Герена”.
 
Аралица пристигна в Пловдив през зимата на 2018 година, след като не получи достатъчно шансове за изява в сателита на Динамо (Загреб) - Локомотива и бе пращан под наем последователно в Лучко, Сесвете и Рудеш. Хърватинът направи добро впечатление дори на легендата Мартин Камбуров, който го отличи при едно от първите му дербита с Локо, след като премина в Берое.
 
В момента ЦСКА разполага само с един чист нападател в лицето на Али Соу и има нужда от конкуренция. Още повече, че няма да е изненада, ако за гамбиеца пристигне примамлива оферта. Другата опция - Евандро може да играе и като крило, но проблемът е, че няма паспорт от ЕС.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки