Тасевски: Видя се, че Левски не може да се пребори с Лудогорец (ВИДЕО)

България е моят дом, допълни футболистът

Тасевски: Видя се, че Левски не може да се пребори с Лудогорец (ВИДЕО)
България е мой дом, затова исках да се прибера тук след толкова време. Това сподели за bTV бившият футболист на Левски и настоящ играч на "Славия" Дарко Тасевски.
 
След 6 успешни години в Тайланд, един от любимците на "синя" България се завърна у нас и вярва, че това е най-правилното решение.
 
"След като изкарах толкова време при предишния ми престой в Левски и жена ми е българка и всяко прибиране от Тайланд - първо си идвахме в София, след това в Скопие, така че мога да кажа съвсем свободно, че и тук се усеща като у дома, затова повече казвам "като се прибера вкъщи", каза Тасевски.
 
По време на престоя си в Тайланд Дарко не спира да следи българския футбол.
 
"Колкото и да е трудно да си го признаят и левскарите, и цесекарите - Лудогорец вдигна летвата прекалено високо. Видяхме на последния мач срещу Левски, сините бяха абсолютно надиграни, въпреки че играеха и на "Герена", пред пълен стадион. Имаше някакъв шанс за Левски да се бори за титлата, но след този мач всички видяха и е ясно, че много трудно ще се пребори с такъв отбор на Лудогорец.
 
Тасевски вече носи екипа на Славия. Като един от най-опитните футболисти на "белите", първият съвет, който дава на младите, е да играят със сърцето си.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки