Мрежата гръмна: УЕФА е изманипулирала жребия в ШЛ

Тези твърдения се появиха още снощи, като основание за това дава снимка на официален документ на УЕФА

Мрежата гръмна: УЕФА е изманипулирала жребия в ШЛ

 Европейската футболна централа е наредила двойките в четвъртфиналите на Шампионската лига, гръмнаха социалните мрежи. Тези твърдения се появиха още снощи, като основание за това дава снимка на официален документ на УЕФА, забравен от чиновник в централата. 

 
На него се вижда как са изтеглени четирите сблъсъка за този етап повече от 14 часа преди същинската церемония, която е от 13:00 часа българско време в Нион. На практика големите фаворити се разминават според този жребий, като най-сериозният сблъсък изглежда Барселона срещу Манчестър Сити. 
 
Другите двойки са изцяло английският сблъсък Манчестър Юнайтед - Тотнъм, както Ювентус срещу Порто и Ливърпул - Аякс. Според потребители в Туитър, снимката с изтегления жребий е била пусната по случайност от висш чиновник в УЕФА, който после светкавично изтрил поста в Туитър, но наблюдателните му последователи го уловили. 
 
Дали наистина Европейската футболна централа е наредила предварително жребия в Шампионската лига? Ще разберем съвсем скоро. Но ако наистина се паднат същите двойки, както посочените в снимката по-долу, със сигурност ще остане лош вкус в устата на феновете. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки