"София Спорт" с фантастичен мач, надви Левски

Младите таланти на треньора Йордан Димитров изнесоха футболна лекция на "сините"

"София Спорт" с фантастичен мач, надви Левски

По фантастичен начин започна участието си в първенството на Футбол 5 за годината отборът на "София Спорт" (родени през 2010 година). Младите таланти на един от най-перспективните ни млади треньори Йордан Димитров надиграха Левски с 3:2, като показаха изключително добра игра в залата на комплекс "Царско село".

 

Хеттрик за тима заби звездата Ясин Сали, а пореден отличен мач направи и капитанът Марин Маринов. Всички млади футболисти играха на върха на възможностите си и показаха, че не случайно заемат второ място в неофициалното класиране в столичното първенство на Футбол 5.

Родителите и специалистите бяха категорични, че младите таланти на Йордан Димитров са показали изключително добра тактическа и техническа подготовка, както и физическа издръжливост. "София Спорт" тотално надигра Левски и при малко повече късмет, можеше да стигне до изразителна победа.

Мачът бе изгледан и от президента на клуба Владимир Стоянов, който влезе на терена да поздрави малките футболисти и техния наставник. "Усърдната работа на всички деца вече дава своите плодове. Благодаря на тях и на родителите за доверието, което имат. Ще продължаваме да работим още по-упорито в следващите месеци и години", заяви пред медиите Йордан Димитров след победата над Левски. 

 

СЪСТАВ НА "СОФИЯ СПОРТ": Андрей Стоянов, Велян Колев, Марин Маринов (капитан), Йоан Първанов, Ясин Сали, Теодор Илиев, Михаил Добриянов, Валери Буюклийски, Мартин Миладинов, Велимир Григоров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки