ЦСКА 1948 излъга дубъла на Лудогорец в Разград

В герой за отбора на Петко Петков се превърна нападателят Андон Гущеров

ЦСКА 1948 излъга дубъла на Лудогорец в Разград

ЦСКА 1948 записа още един успех в актива си, побеждавайки с 1:0 дубъла на Лудогорец в Разград. В герой за отбора на Петко Петков се превърна нападателят Андон Гущеров, който беше точен в 70-ата минута. Гущера засече подаване на Димо Атанасов отляво и донесе трите точки на "червените".

Първото полувреме предложи динамичен футбол с опасности и пред двете врати. С неточен мерник се отличи острието на столичани Денислав Александров, който на няколко пъти докосна попадението. Футболистите на Петко Петков имаха надмощие през по-голяма част от времето, като още в първите минути Александров опита да притесни вратаря на малките "орли" Даниел Наумов. Шутът обаче не намери мрежата. В 29-ата минута удар на крилото срещна гредата, като останаха съмнения дали топката не премина голлинията. Главният съдия Димитър Буров и асистентът му обаче не забелязаха такова нещо.

В ответната атака момчетата на Радослав Здравков можеха да открият резултата, но този път Емил Михайлов имаше шанс и топката не навести вратата му. В 34-ата минута Мариян Огнянов се озова сам срещу стража Наумов, но звездата на ЦСКА 1948 пропусна положението. Само минутка след това капитанът Апостол Попов се размина с гол. Бившият национал стреля с глава, но изстрелът му премина на сантиметри от целта. В 45-ата минута Денислав Александров направи пореден пропуск. Този път младокът не бе точен с глава.

В началото на втората част каръкът на Александров доби по-големи размери. Младото крило с контузи и трябваше да бъде заменен от Радой Божилов. Последваха скучни минути на стадиона в Разград, за да дойде 70-ата минута. Божилов намери Димо Атанасов отляво, който проби и подаде на Гущеров. Голмайсторът на ЦСКА 1948 моментално порази мрежата за 1:0. В края на срещата официален дебют за "червените" направи бившият халф на ЦСКА Айкут Рамадан.

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

Спартак (Варна) с активно участие в кампанията „Аз Вярвам и Помагам“

"Сърце, усилие и екипен дух!"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки