Ботев Враца прегази закъсалия Верея (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тимът на Сашо Ангелов спечели с 5:0 двубоя, гостите си вкараха два автогола

Ботев Враца прегази закъсалия Верея (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ботев Враца разгроми с 5:0 Верея в двубой от плейофите на Група „А” от втората осмица. Домакините имаха тотално надмощие в мача, като заралии имаха и нещастието да си вкарат два автогола след почивката. Така възпитаниците на Сашо Ангелов вече имат в актива си 38 точки и са на 6 от лидера в групата Етър. Верея остава с 6 точки и без победа от началото на сезона.

Играта бе равностойна в първите минути на двубоя, като в 6-ата Маламов пробва изненадващ удар от голяма дистанция, но прекалено силно и над вратата. Домакините постепенно поеха инициативата и резултатът не закъсня.



В 9-ата Домовчийски получи на няколко метра от вратата, но вратарят на Верея излезе бързо и улови преди да бъде нанесен удар към вратата му.



Три по-късно Божидар Христов фаулира Петър Атанасов пред погледа на главния рефер, който отсъди дузпа. Валери Домовчийски бе точен от бялата точка и даде преднина на своя тим в 13-ата минута.

Емил Стоев намери Даниел Генов на добра позиция, но той не успя да отправи удар, с който да затрудни Кацарев.



В 38-ата Симеон Мечев центрира силно в наказателното поле от фаул, а Илия Миланов се размина за малко да засече от метър топката във вратата.

В 43-ата минута Петър Атанасов центрира в пеналта, а Илия Миланов отклони точно с глава, вкарвайки първия си гол с екипа на Ботев Враца.



След почивката положението се влоши за гостите, които получиха още три гола за по-малко от 20 минути. В 56-ата Курупис имаше нещастието да отклони удар на Керчев, топката заблуди стража Кацарев, който само изгледа как кълбото минава голлинията. Само четири по-късно гостите си вкараха втори автогол. При центриране от корнер Домовчийски нанесе удар с глава, Кацарев в първия момент отрази, след което сам насочи топката в мрежата.



В 63-ата Будинов получи на линията на наказателното поле и с едно докосване отклони за Даниел Генов, който с премерен изстрел покачи на 5:0.

След петото попадение домакините свалиха оборотите, но създадоха няколко опасности пред противниковата врата и единствено добрите изяви на вратаря Кацарев спряха врачани от по-изразителна победа.

Женският ни национален отбор домакинства на "Александър Шаламанов"

Приемаме Армения на 9 април

Цунами не тренира с Левски 24 часа преди дербито

Костов спокоен за състоянието на бранителя

Капитанът на Славия аут за "Герена"

Загорчич обяви групата за мача с Левски

БФС извади отбор от София-изток

Пирдоп приключва с областната група

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки