Клоп: Няма по-хубави голове от тези на Салах

Мениджърът на Ливърпул остана много доволен от ценния успех над Челси

Клоп: Няма по-хубави голове от тези на Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе много доволен след успеха на тима му срещу Челси с 2:0. Победата отново прати „червените” на върха във временното подреждане, като отново са с две точки преднина пред Манчестър Сити, който продължава да има мач-пасив в яростната битка за титлата на Англия. Клоп коментира гола на Мохамед Салах, а германецът счита, че не са много попаденията, които са по-красиви от това.

„Виждал съм много добри представяния от момчетата, откакто ги ръководя. Днес беше брилянтен мач за нас, брилянтен гол на Мохамед Салах във всички аспекти. Контролът, първото докосване, остротата, с която си освободи пространство – беше фантастично. Видях гола на живо, пуснах го и на повторение. Не съм виждал много по-добри голове от този – това е факта”, коментира Клоп пред медиите.

„Може би трябваше да бъдем малко по-разчупени. Говорихме си на почивката, показвайки картина на играчите. Много добри неща вече бяха сторени през първата част. Имахме малък проблем, ще се повторя отново, но играхме срещу вятъра през първата част от мача. Второто той беше в наша полза, а това е голям плюс. Видяхте през второто полувреме, че Челси имаше проблем при създаването на нападенията си. Топката отиваше високо и падаше бързо долу, трудно им беше. Трябваше да работим и по-добре по десния фланг, след като доминирахме вляво. Това бе нещо, което коментирахме на почивката”, продължи германецът.

„Челси имаше две страхотни ситуации, в които можеха да ни поставят в сложна ситуация – гредата и пропускът на Еден Азар в рамките на една минута. Те имаха своя момент тогава и можеха да променят категорично мача, след което ние контролирахме отново събитията на терена. Представихме се фантастично, атмосферата бе чудесна и постигнахме много, много важен резултат”, коментира Клоп.

„Гледаме мач за мач, сега отиваме в Порто, където ще ни бъде тежко. Ще играем възможно най-добре. За тях се връщат двама важни играчи – Пепе и Ерера, а това ги прави по-добър отбор. Ще бъде интересно и трудно предизвикателство. След това играем с Кардиф Сити, който се бори за оцеляването в лигата. Всеки знае, че се гостува тежко там. Ще опитаме всичко по силите си, за да спечелим. Най-голямото предизвикателство са журналистите”, акцентира Клоп.

Гуардиола: Борим се за трите трофея

„Ние вършим невероятна работа“

Наполи утроява заплатата на Кварацхелия

Грузинецът е считан за основния лидер на отбора

Шаби Алонсо потвърди: Оставам в Леверкузен

„Уведомих ръководството на Байер, че ще продължа работата си и догодина“

Кансело може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия

Вижте подробности

Вратарят на Байерн Нойер ще пропусне дербито срещу Дортмунд

Вижте подробности

Полицейска акция срещу уредени мачове в Сервена Македония

Органите на реда са влезли във Футболната федерация на Македония

Върнаха гостуващите фенове за дербито Селтик - Рейнджърс

Гостуващите фенове бяха забранени дълги години в дербито на Шотландия

Мениджърът на Нюкасъл защити Тонали

Еди Хау коментира информацията, че италианецът може да получи още едно наказание за залози

Алегри: "Във футбола се броят резултатите"

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки