Биляна Дол се татуира за Валери Божинов

Николета Лозанова я вдъхновява за рисунката

Биляна Дол се татуира за Валери Божинов
Сръбкинята реши да жигоса тялото си за вечни времена в знак на безкрайна любов към колоритния футболист. Брюнетката изрисува сърце на крака си, което посвети на половинката си, с която са заедно повече от 3 години.
 
Биляна пристига в столично студио за татуировки в събота около обяд. Седмици преди това си запазва час и обсъжда различни варианти какво да нарисува на тялото си. Колебае се между няколко варианта. Накрая се спира на нежното сърце - символа на любовта й с 10 години по-младия от нея Валери, разкрива „България днес”.
 
Сръбкинята е по секси бял потник, който едва прикрива силиконовите й гърди, и небрежен панталон. Ляга на масата за татуировки и около един час окото й не трепва, докато иглата с мастилото се забива в тялото й. През цялото време до нея е Божинов, който присъства за подкрепа. Той лично закарва Биляна с колата до студиото си, изчаква цялата интервенция и след това я прибира. Вдъхновена от татуировката, Дол решава, че може да си направи и телесна рисунка на гърба. Не е решила дали и тя ще бъде посветена на Божинов, но иска да му покаже още от любовта си.
 
„Валери е луд по Биляна! Готов е на всичко за нея - дори се изживява като неин шофьор, за да я разкарва из цяла София. Той още помни, че тя го последва в Швейцария, Китай, Хърватска и Враца, така че иска да покаже, че и той е вече сериозен мъж", коментират близки до популярната двойка.
 
 
Валери и Биляна се запознават през 2015 година в ресторант в Белград. По онова време българският нападател ниже гол след гол с екипа на местния „Партизан". Божинов изнудва свой съотборник на име Стефан да му даде телефонния номер на сръбкинята, защото е силно впечатлен от нея. За негово разочарование тогава тя има сериозен приятел и не откликва на поканите му. 8 месеца по-късно Биляна се оказва сама и решава да опознае това настоятелно българско момче. Оттогава и до днес любовта им не намалява.
 
„По-голяма съм от Валери с 10 години, но това няма значение, важно е отношението. Валери го харесах веднага, допаднаха ми стилът, начинът му на живот. Той е наистина весел човек. Една от житейските ми философии е, че денят без смях е изгубен ден", признава Биляна. Неформално тя е и нещо като личен мениджър на Валери Божинов. Грижи се за контактите с клубовете и обсъжда условията на договора, когато нападателят получи нова оферта.
 
 
Биляна Дол е в отлични отношения с бившата съпруга на Валери - Николета Лозанова. Тя дори се впуска понякога в грижите за общото им дете - Никол. Биляна и Николета излизат заедно, ходят по мачове на Левски, където играят мъжете им (бел. ред. - Лозанова има връзка с вратаря Ники Михайлов).
 
 
Именно покрай общите им излизания Николета разказва на Биляна къде може да се татуира. В същото студио тя си прави на ребрата надпис с името на любимия мъж. Сръбкинята веднага последва нейния пример и също се обяснява в любов чрез рисунка. И след Божинов първо се похвалва на Николета, която в момента отново почива на екзотична дестинация. 

 

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки