От Левски за клипа на Горанов: Жалък опит за провокация от страна на "доброжелатели"

Футболистът на "сините" се извини за поведението си във видеото

От Левски за клипа на Горанов: Жалък опит за провокация от страна на "доброжелатели"

Левски излезе с официална декларация по повод появилото се видео в мрежата, на което Иван Горанов и негови приятели танцуват на песента на Ед Шийрън - "Shape of You". Ето какво написа ръководството на „сините” на официалната си страница:

"Левскари,

Днес станахме свидетели на жалък опит за провокация преди съботната среща срещу „ЦСКА-София“. В много удобен момент „доброжелатели“ разпространиха клип на футболиста на „Левски“ Иван Горанов отпреди повече от 2 години. Ясно е, че поведението на Иван на кадрите е недопустимо. За професионален футболист със сигурност, а за играч на любимия „Левски“ е направо немислимо да се държи по този начин и никакви извинения в стил „грешките на младостта“ не са валидни. Ръководството на „Левски“ осъжда подобно поведение и ще проведе сериозен разговор с Горанов, след който ще прецени какво наказание да му наложи.

Вторият капитан на „Левски“ също така поиска да заяви следното пред всички Вас:

„Първо искам да се извиня за това видео, което далеч не подхожда на един футболист на Левски, а още повече и капитан. Няма да се оправдавам с това, че е от повече от две години и че съм бил млад и т.н. Съжалявам искрено за поведението си, но откакто се завърнах в „синия“ клуб смятам, че давам максималното от себе си на терена, винаги играя до последните си сили за „синята“ фланелка и за всички Вас по трибуните. Надявам се, че и извън терена съм показал какво означава да си футболист на „Левски“ и какъв пример трябва да се дава на децата и младите футболисти и привърженици. Никога повече няма да допусна подобна грешка, защото вече знам какво е да си професионален футболист и искам Вие да се гордеете с мен.“

Ръководството на „ПФК Левски“ застава твърдо зад Иван Горанов и вярва, че той има нужните качества да защитава цветовете на клуба и да бъде пример за подражание на подрастващите."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки