Балтанов: Мечтая да изведа като капитан Ботев на "Колежа"

"Ако се класираме на финал и играем срещу Локомотив, това ще е огромна тръпка за всеки пловдивчанин", заяви капитанът на "канарчетата"

Балтанов: Мечтая да изведа като капитан Ботев на "Колежа"

 Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов разкри коя е голямата му мечта, свързана с футбола. Халфът даде мнение и за турнира за Купата на България, в който "канарите" имат шанс да се изправят на финал срещу вечния си съперник Локомотив.

 
"Аз от пет години съм в Ботев и не съм играл на стадион "Христо Ботев". Сигурен съм, че ако днес играехме на него срещу ЦСКА, щеше да има 30 000 зрители по трибуните. Моята мечта е да изведа с капитанската лента Ботев на този стадион", призна Балтанов.
 
 
 
 
"Ако се класираме на финал и играем срещу Локомотив, това ще е огромна тръпка за всеки пловдивчанин. За нас като професионални футболисти също ще бъде тръпка да докажем кой е господар на Пловдив", допълни още юношата на Левски в интервю за "Меридиан Мач".
 
Ботев приема тази вечер ЦСКА-София в първи 1/2-финален двубой от турнира за Купата на България. Двубоят на базата на "канарчетата" в Коматево започва в 19:00 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки