Рафа Надал разкри какво ще му трябва, за да победи Гришо

Вижте на какво ще заложи испанецът

Рафа Надал разкри какво ще му трябва, за да победи Гришо
Началото на сезона на клей вече е дадено и всички погледи, естествено са насочени към Краля на тази настилка - Рафаел Надал.
 
Той прегази като валяк първото си препятствие на Мастърс турнира в Монте Карло - Роберто Баутиста-Агут, а сега на дневен ред е двубоят му с Григор Димитров. 
 
Двамата започват спора си след няколко часа, а малко преди да излезе отново на корта, испанецът разкри какво ще му е необходимо, за да се справи с българина. 
 
"Необходимо ми е да играя отново добре. Да го направя така, както вчера сторих с Роберто. Имам нужда да играя мачове, да прекарам повече часове на клей и, разбира се, да печеля. Всяка победа носи със себе си позитивна енергия, увереност, сила в тялото. Точно това ми трябва днес - увереност", заяви Надал в кратко интервю. 
 
Ако има някой безспорен фаворит на Мастърса в Монте Карло, това е именно бившият номер едно в света. Той има рекордните 70 победи в този турнир, а никой друг тенисист не е постигал такава бройка успехи в една и съща надпревара в Оупън ерата.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки