Сензациите в пресата: Турци гледаха Костов, италианци също на трибуните

Черно море изпуска национал без пари, вече трима от ЦСКА имат по 7 картона

Сензациите в пресата: Турци гледаха Костов, италианци също на трибуните
Най-интересните теми от българската преса днес, 21 април:
 
„Меридиан мач”: Турци гледаха Станислав Костов, италианци също на трибуните
 
Два турски клуба пратиха скаути на мача ЦСКА - Левски, за да гледат отблизо нападателя на „сините" Станислав Костов. Според запознати единият от отборите е елитният Гьозтепе. Припомняме, че през зимата към него имаше сериозна оферта от турски клуб, но тогава Костов отказа да играе при комшиите. 
На трибуните е имало и представители на италиански клубове, но не е ясно, каква е била целта на визитата им на стадион „Васил Левски".
 
"Тема спорт": Черно море изпуска национал без пари
 
Черно море е на път да изпусне без пари нападателя Радослав Василев. Договорът на национала изтича през лятото и засега няма индикации, че ще бъде подновен. Това означава, че той ще си тръгне от “Тича” след края на сезона. Василев дойде при варненци в началото на 2018 година и постепенно си спечели мястото на върха на атаката. Той дори си заслужи повиквателна за националния отбор на България, като отбеляза и гол за “Лъвовете” при успеха с 1:0 над Норвегия в турнира Лига на нациите. През този сезон 28-годишният играч има 24 мача и 5 гола на сметката си в Първа лига. Интересното е, че напоследък Василев остава на пейката. Срещу Левски и ЦСКА той влизаше като смяна в края на срещите. За последно той бе титуляр на 10 март при нулевото равенство с Ботев (Пловдив) във Варна.
Споразумението на Аристоте Ндонгала също е до лятото, но се очаква той да остане на “Тича”. Решаващи за бъдещето на играчите ще са оставащите мачове до края на сезона и дали отборът ще се пребори за четвъртото място, което евентуално може да даде право на бараж за Лига Европа.
 
„Тема спорт”: Вече трима от ЦСКА имат по 7 картона
 
Картоните на ЦСКА продължават да се трупат, като след вечното дерби вече трима играчи имат по 7 санкции в първенството и за купата. С толкова още преди мача бяха халфът Пинто и десният бек Турицов. А срещу Левски жълтия цвят видя Малинов. Тримата все пак не са пряко заплашени от наказание. Следващата им санкция ще е при 9 картона - за 2 мача. Срещу Левски декорирани бяха също Бодуров и Антов. За капитана това е 6-и картон, а за младия талант - 3-и. Също с 3 е Тиаго. Той и Антов ще бъдат със спрени права за 1 среща, ако достигнат 5 картона.
За реванша за купата в групата се завръща Бикел. Очаква се той да излезе като титуляр, но не е ясно дали ще действа в предмостието на отбраната или като ляв бек. Тиаго ще е на линия за Ботев, но тепърва ще се преценява дали да стартира от първата минута.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки