Черно море излиза в решителна битка за Топ 4

Проблеми могат да спънат Берое, Томаш пълни групата с юноши

Черно море излиза в решителна битка за Топ 4
Отборът на Черно море излиза срещу Берое с увереност да затвърди добрите впечатления от началото на плейофния сезон."Моряците" ще заложат отново и в днешната среща на онзи ефективен атакуващ стил, който донесе и безценната им победа миналия кръг срещу пловдивските „канарчета".
 
Наставникът на тима със сигурност ще направи няколко наложителни промени с оглед на контузиите на Уго Кононго и Мехди Фенуш, които в предишния мач бяха сред титулярите. На техните места трябва да се появят Стефан Станчев отляво на защитата, като на тази позиция вариант е и Мартин Костадинов. Жоржиньо пък ще смени фенуш в атака.
 
Проблемите за треньора на Берое Александър Томаш пък са твърде големи. Той дори няма да успее да събере група за домакинския мач с Черно море заради огромен брой контузени, наказани футболисти и такива, които не са на разположение.
 
Ерол Алкан е наказан за срещата, а Никита Баранов и Карлос Охене продължават да имат различни проблеми и не тренират със своите съотборници. Вчера стана ясно, че още двама от основните футболисти на „зелените" до последно ще бъдат под въпрос.
 
Нападателят Мартин Камбуров е с вирусно засоляване, а Педро Еуженио получи травма на последното занимание и трениpa на облекчен режим. Все пак се очаква Камбуров да бъде вдигнат за мача и да води атака на отбора заради липсата на каквато и да била друга алтернатива.
 
Както е известно трайно контузени са Георги Ангелов, Вандерсон и Владимир Гаджев. Стоян Иванов пък е с националния отбор до 18 години за контролите с Грузия и ще се присъедини към тренировките на тима през следващата седмица. Очаква се в групата за мача с варненци да бъдат включени голям брой юноши на клуба.
 
Въпреки това Берое няма да се яви в пълен състав срещу Черно море, а Томаш не може да разчита на сериозни смени по време на мача и вероятно няма да използва всичките си възможности за промяна. През седмицата с Берое тренираха Иван Гошев, Валентин Иванов, Божидар Димитров и Бранислав Котев от юношите старша възраст, както и Никола Маринов, Георги Маджаров, Ангел Генчев и Пламен Пенев от формацията до 17 години.

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки