Бербатов: Най-добрите футболисти играят във Висшата лига

"Трябва да си тотален неблагодарник, за да намериш кусур на Лионел Меси"

Бербатов: Най-добрите футболисти играят във Висшата лига

Димитър Бербатов коментира героичните обрати, които Ливърпул и Тотнъм сътвориха съответно срещу Барселона и Аякс в полуфиналите от Шампионска лига.

 
"Поради служебни и бизнес ангажименти, говорех точно по темата Шампионска лига и като стана 2:0 за Аякс срещу Тотнъм си казах едни неща, спрях да гледам. Не вярвах, че имат шанс да обърнат резултата. Цял живот се занимавам с футбол и на какви ли не неща съм ставал свидетел. Гледаш, гледаш 2:0, но бум и всичко се променя", обяви Митко в ефира на "Дарик".
 
"Футболът показа какъв феномен е. Не може Барселона да ти води с 3:0, а след това да вкараш четири гола. На мои приятели съм казвал, че това е заложено в ДНК-то на Ливърпул. Трябва само нещо да го задвижи, подем им даде ранния гол. Друг е въпросът, че Барселона не показа нищо", продължи Бербо.
 
"По-гадно ми беше за Аякс вчера, въпреки че съм играл в Тотнъм. Беше ми много кофти като ги гледах изполягали на земята. Може би имаше лека футболна наивност", каза още той.
 
"Трябва да си тотален неблагодарник, ако намериш кусур на Лионел Меси. Има статут, играчи са недосегаеми. На този човек също му е тежко", добави Бербатов.
 
"Какво ще стане ако Арсенал и Челси се класират на финал в Лига Европа? Сигурно е подредба на много фактори, на правилния момент в правилното време. Най-добрите футболисти играят във Висшата лига, а най-добрите треньори са в Англия. Много са факторите за английската доминация. Все пак трябва да се трудиш дори и за късмета", давърши бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед.
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки