Бойчо Величков: Не е нормално Локо Сф да прекрати съществуването си по този нелеп начин

Навръх 90-годишния си юбилей „железничарите“ за пореден път са на кръстопът

Бойчо Величков: Не е нормално Локо Сф да прекрати съществуването си по този нелеп начин

Бъдещето на Локомотив София остава неясно.

Това обяви изпълнителният директор на червено-черните Бойчо Величков.

Навръх 90-годишния си юбилей железничарите за пореден път са на кръстопът.

Величков заяви, че в близките дни ще стане ясно дали Иван Василев остава в клуба, или ще предостави акциите на феновете, както обеща преди няколко дни.

Босът е споделил, че ще чака привържениците до 1 юни да му предоставят план за действие, за да им прехвърли книжата.

Василев стигна до крайната мярка, след като група фенове го атакуваха след мач на отбора, а още на следващия ден собственикът на железничарите заяви, че е готов да предостави всички акции на запалянковците. До момента все още няма яснота дали Василев ще удържи на думата си.

"Надявам се да се стигне до положителна развръзка, защото не е нормално Локомотив София да прекрати съществуването си, и то по този нелеп начин. Още повече, след като се вложиха толкова много усилия в последните години. Виждате какво се направи благодарение на него (б.р. - собственика Иван Василев). Обидата при него е голяма, тъй като влага енергия и част от живота си и не получава нищо в замяна. Иска ми се да съм оптимист, защото Локомотив е институция, 90 години, толкова успехи. Струва ми се, че ще се намери изход", заяви Бойчо Величков.

Изпълнителният директор добави, че не е доволен от изминаващия сезон за отбора във Втора лига. Ако клубът обаче продължи да съществува, ще се бори за влизане в елита още през следващия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки