ИЗВЪНРЕДНО: Наказаха Кубрат Пулев (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Атлетическата комисия на щата Калифорния взе лиценза на Кобрата за Северна Америка до 23 септември

ИЗВЪНРЕДНО: Наказаха Кубрат Пулев (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Атлетическата комисия на щата Калифорния наложи не много строго, но конкретно наказание на българския боксьор Кубрат Пулев във връзка с придобилата широка популярност целувка с репортерката Джени Суши.

 
От спортния ръководен орган на американския щат решиха лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември или иначе казано - 6 месеца от датата на целувката. Дотогава той има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства на работното място.
 
Пулев и щабът му имат двуседмичен срок, за да представят пред комисията лицензиран обучител, който ще проведе курса, тъй като той трябва да бъде одобрен от тях. В края му пък Кубрат трябва да държи изпит и с резултата да се яви на предварително изслушване на 22 юли. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде редуцирано. Източник на Novsport.com от САЩ разкри, че Пулев всъщност вече е подготвен по темата и заедно с мениджъра му Ивайло Гоцев са готови с избора на лицензиран обучител по темата "Тормоз на работното място".  
 
Освен всичко друго софиянецът трябва да заплати глоба от 2500 щатски долара. 
 
Според Дженифър Равало обаче санкцията за топ боксьора ни е прекалено лека. Според очевидци, репортерката изиграла страхотен театър на възмущение заради не особено строгата присъда. По-късно тя сподели в ексклузивно интервю пред източник на редакцията, че е щастлива, че все пак има наказание за Пулев, но според нея то не отговаря на деянието му. Суши се чувства обидена, че Кубрат не й се е извинил лично и според нея той не се разкайва за постъпката си.
 
"Господин Пулев не съжалява за извършенето. Казва така, но според нас не съжалява. До момента той не ни е потърсил, за да поднесе извиненията си лично", недоволна е и адвокатката на пишман репортерката Глория Олред.  
 
Ако Пулев по някакъв начин не изпълни указаните му действия, наказанието автоматично придобива 12-месечен характер и бива придружено от допълнителни глоба от 2500 долара.
 
Друго изискване, с което българинът трябва да се съобрази, е, че когато Пулев кандидатства за възстановяване на боксовия си лиценз, той трябва да го стори задължително пред Атлетическата комисия на Калифорния, преди да търси лиценз пред която и да е друга щатска комисия.
 
При каквото и да е било бъдещо провинение от подобен характер, Пулев ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в пределите на щата Калифорния. В САЩ обаче съществува практиката независимите една от друга комисии да уважават решенията на останалите, които членуват в Асоциацията на боксовите комисии.
 
Наказанието беше наложено с пълно единодушие при гласуването сред 7-членната комисия.
 
Ексклузивно видео с Джени Суши след произнасяне на присъдата вижте тук: content/sushi.mp4
 
 
 
 
Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

Международната боксова асоциация с нови проблеми

Асоциацията на летните олимпийски международни федерации я изключи

Националът Сами Халил загуби на Европейското по бокс за младежи и девойки

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки