Новият треньор на Левски готов да даде шанс на всеки

Двама от "Герена" пред трансфер в чужбина

Новият треньор на Левски готов да даде шанс на всеки

 Сигурният нов треньор на Левски Петър Хубчев ще даде възможност на всеки един от настоящите футболисти на тима да се докаже в летния подготвителен лагер, твърди Топспорт. В това число влиза и Валери Божинов, въпреки появилите се информации, че ще бъде освободен. Нападателят ще получи шанс да демонстрира качествата си пред вече бившия национален селекционер. 

 
Ситуацията с Николай Михайлов и Станислав Костов е по-различна. Вратарят иска отново да играе в чужбина. Ники се надява, че с добрите си изяви до момента през пролетта ще успее да си осигури трансфер зад граница. 
 
Голмайсторът на Първа лига е най-конвертируемият футболист на "Герена". Известно е, че интерес към Слави не липсва. Самият той вече бил склонен да премине в клуб от чужбина. Костов прави най-силния сезон в кариерата си и е наясно, че сега е моментът да се пробва извън пределите на България. Говори се, че дори има клуб, готов да брои 1 млн. евро за правата на благоевградчанина. 
 
 
С договор до края на сезона е защитникът Седрик Унтонджи. Хубчев ще се запознае с неговите качества, но на този етап е малко вероятно контрактът му да бъде продължен. Известно е, че "сините" искат Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив), като дори се появиха информации, че от "Герена" са постигнали договорка за привличането му. Той е считан за идеален партньор на Холмар Ейолфон в сърцето на отбраната.
 
Самото назначение на Петър Хубчев в Левски трябва да бъде официализирано в близките дни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки