Николай Киров: Една грешка ни лиши от купата

"През първото полувреме имаше доста брак в подаванията ни"

Николай Киров: Една грешка ни лиши от купата

 Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира загубения финал за Купата на България.

 
„Двубоят се разви така, че се виждаше, че всичко ще се реши от една грешка. За жалост я направихме ние. През първото полувреме имаше доста брак в подаванията ни, играта ни не вървеше, защото ние сме отбор, чиято сила е в контрола върху топката. Имаше доста напрежение и това най-вероятно доведе до този брак в действията ни. Не можахме ние днес да покажем нашата игра.
 
Когато не можем да владеем трайно топката, което е нашата сила, нещата не се получават. През втората част подобрихме представянето си, но точно след една наша атака в тяхното наказателно поле последва контра и получихме този гол“, заяви наставникът на Ботев.
 
„Като цяло се получи равностоен двубой, в който се чакаше грешка на един от двата отбора. Една грешка реши мача. Имахме доста проблеми, особено по десния фланг на защитата през първото полувреме. Затова и на почивката направихме промяна... Просто не трябваше да се допуска тази елементарна грешка в защита“, продължи треньорът на „канарчетата“.
 
„Тази загуба най-вероятно ще натежи. Загуба на финал от градския съперник е доста тежко, но трябва да намерим начин да излезем от ситуацията", каза още Николай Киров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки