Станислав Костов: Никога не съм имал конфликт с Хубчев

"Щастлив съм в Левски и моето желание е да остана"

Станислав Костов: Никога не съм имал конфликт с Хубчев

Конфликт с г-н Хубчев никога не съм имал. Каквото е трябвало, сме си го казали в очите, обяви голмайсторът на Левски Станислав Костов по повод назначението на Петър Хубчев начело на "сините". За проблем между двамата се заговори, след като героят от Световното в САЩ през 1994 гоина не включи нападателя в разширения състав за квалификациите с Черна гора и Косово. Заради контузии и под натиска на феновете Хубси все пак повика Костов.

 
"Доста треньори сменихме този сезон, така че се прие нормално. Надяваме се през другия сезон да имаме много поводи за усмивки заедно. Пожелавам му успех. Тренирам и работя усилено и ако заслужавам, ще играя. Ако не, ще играе някой друг”, каза още футболистът, след като получи наградата за №1 на 33-ия кръг в Първа професионална лига. 
 
По повод предстоящия мач с шампионите от Лудогорец на 18-и май, играчът на „сините” коментира: „Имаме сили, подготвяме се добре през цялата седмица. Надяваме се да отидем и да спечелим. Лудогорец е най-добрият отбор в България, но ние сме Левски и трябва да отидем със самочувствие за победа.”
 
Колкото до факта, че по-рано днес Красимир Балъков обяви състава на националния тим за предстоящите два мача от евроквалификациите, Костов заяви: „Надявам се да се отрази позитивно. Мисля, че ще се представим добре. Ще идем сега на лагер, ще се запознаем всички, ще се видим, ще тренираме и мисля, че имаме шансове да вземем максимума точки от тези два мача.”
 
Станислав Костов изрази желанието си да остане в отбора и през следващия сезон. „Да ви кажа честно още никой не ми е казал, че някой друг отбор ме иска, така че засега съм футболист на Левски. Щастлив съм в Левски и моето желание е да остана. Ако дойде някоя оферта, която удовлетворява клуба, след това ще мисля, но аз се радвам, че съм в Левски, така че на този етап не мисля за нещо друго”, заяви футболистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки