Балъков отговори на Венци Стефанов: Няма да му мине номерът!

"Нарочно обявих състава толкова рано, за да могат змиите да се насъскат и да оставят футболистите на спокойствие"

Балъков отговори на Венци Стефанов: Няма да му мине номерът!
Красимир Балъков отговори на нападките на Венци Стефанов. Босът на Славия остана недоволен от списъка с повиканите от новия селекционер на националите за европейските квалификации срещу Чехия на 7 юни и Косово на 10 юни. Членът на Изпълкова коментира, че в националния се обслужват мениджърски интереси. 
 
"Не ме учудва ни най-малко. Нарочно обявих разширения състав толкова рано, за да могат змиите да се насъскат още сега и да оставят футболистите на спокойствие от 29 май, когато стартира лагерът. Това е моят избор, а целта е България да се представи възможно най-добре срещу Чехия и Косово. Венци Стефанов все пак член на Изпълкома на БФС и трябва да е наясно, че не е добре за националния отбор да прави такива изказвания, само ден след назначаването ми. Би трябвало всички заедно да имаме една основна цел и тя е България да играе на Евро 2020", коментира Балъков през "Спортал". 
 
"Да не забравяме, че на мен и Етър предстои мач със Славия за първото място във втората осмица, което дава право на участие на бараж. Ако целта е да бъде вкарано напрежение, няма да му мине номера", сподели още специалистът от Велико Търново. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки