Петко Петков: Играем твърдо за победа срещу Арда

Този двубой ще реши участието ни в баража, допълни спецът

Петко Петков: Играем твърдо за победа срещу Арда
Треньорът Петко Петков говори пред клубната телевизия на ЦСКА 1948 малко преди тимът да потегли за Кърджали.
 
- Г-н Петков, остават броени часове до мача с Арда, решаващ за баража, очакванията ви?
 
- Всеки един от футболистите, треньорския щаб, клуба е наясно с важността на тази среща. Знаем точките, знаем мачовете, които остават. Този двубой ще реши участието ни в баража. Аз съм сигурен, че отборът е готов и ще даде всичко от себе си.
 
- Има ли напрежение, повече от обичайното?
 
- Нашият отбор играе всеки мач под напрежение. В никакъв случай не искам да го свалям, защото на всеки е ясно в какъв клуб работим и какви са нашите цели. Футболистите трябва да свикват и въпреки напрежението да дават всичко от себе си.
 
- Ситуацията е такава, че нулево равенство вероятно ще удовлетвори Арда, а голово равенство ЦСКА. Очаквате ли тактическо надхитряне или всеки ще търси победата?
 
- Ние ще играем твърдо за победа. Няма да променяме абсолютно нищо в нашето поведение на терена. Арда е от стойностните отбори в група и ще стане добър мач.
 
- Вижда ли се приповдигнато настроение в съблекалнята през последната седмица?
 
- Абсолютно! Всеки разбира ключовото значение на мача, настройват се футболистите. Нормално обстановка.. Те са готви за този мач.
 
-  Какво си пожелавате за интервюто, което ще направим в неделя около 17,00 ч?
 
- Да сме постигнали благоприятен резултат, който да ни дава право за баража. Това е било винаги наша цел . Просто се надявам да сме доволни.
 
- Няколко думи към феновете, които ще потеглят или вече са потеглили към Кърджали?
 
- Както винаги да ни подкрепят във всеки момент, да са зад нас. Аз им благодаря предварително, защото съм сигурен, че ще го направят.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки