Локо Сф прекъсна лоша серия с разгром

"Червено-черните" зарадваха феновете си с четири гола за ЧРД на клуба

Локо Сф прекъсна лоша серия с разгром

Локомотив (София) спечели с 4:1 домакинството си на Локомотив (Горна Оряховица) от 29-ия кръг на Втора лига. Головете за домакините вкараха Тодор Чаворски (35), Цветомир Вачев (52) и Александър Александров (60, 78). Попадението за беше дело на Александър Попов (81).

 
Отличен мач за домакините направиха младите Вачев и Илиян Стефанов. Първият освен с попадениято се отчете и с две асистенции, а Стефанов добави две ключови подавания на сметката си.
 
Ръководството на "железничарите" направи жест към своите фенове, пускайки безплатен вход по случай 90-годишнината от създаването на четирикратните шампиони на България. 
 
Играчите на Младен Додич прекъснаха серията си от четири мача без успех, в които записаха едва една точка. През първата част на последното домакинство на столичното Локо, гостите играха добре, но на почивката "червено-черните" водеха след гола на Тодор Чаворски, който засече центриране на Вачев.
 
Втората част пък започна с два бързи гола за домакините, след като Вачев (52) и Александров (60) се разписаха. Младият талант се вкара с хубав плътен удар след дълго подаване на Илиян Стефанов, а след това Стефанов направи нова асистенция, подавайки на празна врата на Александров. Малко по-късно преднината беше увеличена на четири гола - отново с попадение на Александров. Вачев използва бързината си, за да достигне топката по крилото и я подаде на Александров, който се освободи от защитник и покачи на 4:0. Гостите стигнаха само до почетно попадение дело на Попов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки