Сватбата на Десподов с богата наследничка пропадна

Футболистът на Каляри се раздели с щерката на Цветелина Бориславова

Сватбата на Десподов с богата наследничка пропадна

Цветелина Бориславова не успя да вдигне сватба на малката си дъщеря Веселина, която в последните няколко месеца даваше сериозна заявка, че е готова да мине под венчилото с футболист №1 на годината - Кирил Десподов. От няколко седмици талантливият национал и наследничката на топбанкерката вече не са заедно.

Кирил побърза да потвърди за разлъката, като изтри всички техни общи снимки от профилите си в социалните мрежи. Освен това бившите влюбени прекараха скорошните пролетни празници поотделно. Докато Десподов остана в Сицилия, където играе за италианския „Каляри", Веселина забягна с приятели в съседна Гърция. Само допреди няколко седмици дъщерята на Бориславова също живееше на Ботуша, тъй като футболистът я покани да свият семейно гнездо там заедно веднага след като подписа договора си с италианския тим. Въпреки че красивата блондинка е по-голяма от бившата звезда на ЦСКА, крехките му 22 години не бяха от значение и те не криеха, че имат планове за женитба и деца. 30-годишната Веселина и Кирил бяха буквално неразделни, а любовта им се радваше на одобрението на всички фенове на футболиста. И неговите родители, и банкерката Бориславова дали благословията си на любовта им, но до годеж така и не се стигнало.

Самата Веселина е попадала в светските хроники на пресата и името й се е свързвало само с богати и красиви ВИП ергени. За пореден път обаче ударила на камък в избора си на партньор и отново отложила идеята да последва примера на по-голямата си сестра Ралица, която вече създаде семейство. Каката на Веселина се омъжи на тайна сватба преди няколко години за гърка Крис Грипеос, с когото първо живяха в чужбина, а после се преместиха в София. Ралица работи за известна в цял свят фондация, а мъжът й е компютърен специалист. Веселина пък неотдавна стартира строителна фирма, в която е съдружничка. Докато беше с футболиста, бизнесът за нея оставаше на втори план, но след раздялата все по-често се отбивала в офиса си да работи по бъдещите си проекти.

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

Божинов облича екипа на Етър

Бившият нападател ще бъде част от празника на "болярите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки