РАДОСТ В ЦСКА: Турицов мина преглед, размина се с тежка травма

ЦСКА съобщи официално каква е контузията на „червения“ талант и колко дълго ще отсъства

РАДОСТ В ЦСКА: Турицов мина преглед, размина се с тежка травма
Десният защитник на ЦСКА Иван Турицов мина медицински прегледи днес.

Ядрено-магнитният резонанс е показал, че няма скъсани връзки на дясното коляно.

Младият футболист получи неприятно изместване на капачката след нарушение на Паулиньо при успеха на „червените“ над Левски с 2:0 в дербито, играно във вторник, като бе заменен на почивката и изгледа второто полувреме от пейката.

Талантливият краен бранител пропуска последния мач на отбора този петък срещу Ботев Пловдив, както и срещите на националния отбор с Чехия и Косово в началото на юни, за които бе получил първа повиквателна от новия национален селекционер Красимир Балъков.

Той бе заменен от Иван Бандаловски в представителния ни тим и ще почива известно време, но ще бъде готов за лятната подготовка на ЦСКА. 

В социалните мрежи футболистът на "червените" получи куп окуражителни съобщения от феновете на отбора, за които искрено благодари, а междувременно от ЦСКА дадоха още информация по случая със съобщение на официалния си сайт:

"Защитникът Иван Турицов извади сериозен късмет, след като беше фаулиран грубо от Паулиньо и беше изнесен на носилка в 45-та минута на вечното дерби вчера.

19-годишният талант се размина с много тежка контузия. Той ще носи шина в продължение на 2 седмици, след което ще започне възстановителни тренировки. Лекарският екип дава първоначална прогноза, че бранителят ще може да се включи пълноценно в заниманията на отбора след един месец."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки