Пламен Крумов: Хубчев ще наложи желязна дисциплина в Левски (ВИДЕО)

Дано Арда е новият Лудогорец, пожела си капитанът на Арда

Пламен Крумов: Хубчев ще наложи желязна дисциплина в Левски (ВИДЕО)

Капитанът на Арда (Кърджали) – Пламен Крумов бе гост в предаването "Спорт в обектива". Защитникът коментира всички теми свързани с клуба и впечатляващото му изкачване в българския футбол от Трета лига до най-добрите.

 
„Радвам се, че изборът ми за Арда се оказа правилен,  въпреки, че всички ме бяха отписали. С класирането си в Първа лига доказахме, че това решение  за моята кариера е било вярното. Приятно впечатлен съм от Стамен Белчев и неговия начин на работа. Дай боже да сме новият Лудогорец.”
 
Крумов говори и за амбициите на Арда при най-добрите.
 
„Искам Арда в първата шестица. Все още нямаме конкретно поставени цели. Но най-важното е бързо да си осигурим оставане в елита. Класиране в първите шест ще означава точно това, че Арда няма как да изпадне”.
 
Бившият играч на Левски коментира и назначаването на Петър Хубчев начело на „сините”. Двамата са работили заедно в Берое, когато спечелиха Купата и Суперкупата на България.
 
„Не е тайна, че сърцето ми е синьо.  Не съм в кухнята и не знам какво се случва в клуба. Сега вече сме и съперници на терена. Мога да им пожелая успех и ги чакаме на зеления терен.
 
„Феновете на Левски могат да бъдат сигурни в едно, че в отбора ще има желязна дисциплина.  Той е от хората, който успяват да го постигнат това нещо. Той знае какви са целите на Левски, винаги титла и купа. От времето, което работехме заедно мога да кажа, че Хубчев е човек, който си върши перфектно работата”.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки